Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Ιουνίου 29, 2024

Στ.Ιωάννου "Η πόλη της Πρέβεζας έχει αναπτύξει δυναμική τουριστική περίοδο"


Στο πλαίσιο της στρατηγικής για τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη, τη διασφάλιση της βιωσιμότητας και της ανταγωνιστικότητας των προορισμών, κεντρικός στόχος αποτελεί η προώθηση και προβολή του τουριστικού προϊόντος, με νέα προσέγγιση και αξιοποίηση νέων εργαλείων επικοινωνίας», 

τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πρέβεζας, Στράτος Ιωάννου ο οποίος όπως είπε δήλωσε η Υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη, στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που έγινε υπό την προεδρία της στα γραφεία του ΕΟΤ, παρουσία Περιφερειαρχών και Αντιπεριφερειαρχών.

Η Υπουργός, όπως εξήγησε ο κος Ιωάννου στη Δημοτική Ραδιοφωνία και στην εκπομπή "Όλα στον Αέρα" στάθηκε στην αξιοποίηση των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, επισημαίνοντας τα έργα που στοχεύουν σε πιο ποιοτική και σύγχρονη επικοινωνιακά πληροφόρηση των επισκεπτών αλλά και στην ενίσχυση της προβολής των προορισμών και του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Ο κος Ιωάννου συνέχισε λέγοντας ότι ο Τουρισμός στην περιοχή αυξάνεται με ποιοτικά χαρακτηριστικά, δημιουργούνται νέες επιχείρησης και πάνω σε αυτό έχουμε και νέες θέσεις εργασίας, είπε.  

Ξεχνάμε αυτό που συνέβαινε το 2011 εξαιτίας της οικονομικής κρίσης όπου δεν πατούσε στην Ήπειρο ούτε ένας άνθρωπος, ξεπεράσαμε τα προβλήματα και καταφέραμε να κάνουμε την Ήπειρο γνωστή σε όλο τον κόσμο μέσω της τουριστικής προώθησης υπογράμμισε ο κος Ιωάννου και συνέχισε λέγοντας ότι η επιτυχία στον τουριστικό τομέα οφείλεται και στην Υπουργό, κα Κεφαλογιάννη με την οποία έχουμε στενή συνεργασία και πιστεύω πως έχει βοηθήσει πολύ την περιοχή. 

Ωστόσο ο κος Ιωάννου επισήμανε ότι το κεφάλαιο Τουρισμός δεν είναι κάτι που πρέπει να επαναπαύεσαι εξηγώντας πως φέτος λόγω ακρίβειας για να πας καλά πρέπει να προσπαθήσεις πολύ είπε αναφερόμενος για τους επιχειρηματίες. 

Η πόλη της Πρέβεζας πλέον έχει αναπτύξει δυναμική τουριστική περίοδο η οποία φτάνει τους τρεις μήνες και αυτό μπορούν να το επιβεβαιώσουν οι επιχειρηματίες δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης και ανέφερε ότι η Ήπειρος βρίσκεται πάνω από τον μέσο όρο πανελλαδικά στην αύξηση τουριστών. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου