Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Ιουνίου 29, 2024

Ξεκινά στο κακουργιοδικείο Άρτας η δίκη για την παραλίγο θανατηφόρα συμπλοκή οπαδών


Ξεκινά τη Δευτέρα 1/7 ενώπιον του κακουργιοδικείο Άρτας η δίκη για την παραλίγο θανατηφόρα συμπλοκή οπαδών τον Απρίλιο του 2023 στα Γιάννενα. 

Το περιστατικό αυτό που σύμφωνα με το κατηγορητήριο εντάσσεται στον αθλητικό νόμο περί εξωγηπεδικής βίας με σαφή αναφορά σε οπαδικά κίνητρα λίγο έλλειψε να στοιχίσει τη ζωή σε τρεις φιλάθλους.

Το κατηγορητήριο είναι πολύ βαρύ ιδίως για τους οπαδούς της μιας ομάδας που είναι ήδη προφυλακισμένοι και κατηγορούνται για τρεις απόπειρες ανθρωποκτονίας, συμπλοκή, οπλοφορία, οπλοχρησία, χρήση βεγγαλικών και επικίνδυνες σωματικές βλάβες. 

Επίσης κατηγορούμενοι στη δίκη αυτή  είναι και οι οπαδοί της άλλης ομάδας και κατηγορούνται για συμπλοκή και επικίνδυνες σωματικές βλάβες . 

Τους οπαδούς της πρώτης ομάδας είχε εκπροσωπήσει στην ανάκριση ο Αλέξης Κούγιας, ενώ τους οπαδούς της δεύτερης ομάδας εκπροσωπούν οι Δημήτρης Δήμος και Δημήτρης Μπούκας από τα Γιάννενα και ο Απόστολος Τάσσης από την Πρέβεζα. 

Η δίκη αναμένονται να κρατήσει πολλές μέρες και δεν μπορεί να αναβληθεί λόγω συμπλήρωσης του 18 μηνου  που είναι το μέγιστο όριο που οι κατηγορούμενοι μπορούν να μείνουν προφυλακισμένοι χωρίς δίκη. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου