Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Ιουνίου 23, 2024

ΠΡΕΒΕΖΑ: Κι όμως, ο Χρ. Σταικούρας μίλησε για οδικούς άξονες...της Λευκάδας ! Τι δεν ειπώθηκε (και καμία απολύτως δέσμευση) !


Μου αναδείξατε μία σειρά από άλλα έργα.. Χωρίς να δεσμεύομαι για εξεύρεση χρηματοδότησης θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Αυτό ακριβώς δήλωσε ο Υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σταικούρας κατά την επίσκεψη του στο Δημαρχείο της πόλης απευθυνόμενος στον Δήμαρχο Πρέβεζας, Νίκο Γεωργάκο όταν ο δεύτερος έθεσε θέματα οδικής ασφάλειας της πόλης και θέματα σχολείων μέσω των Κτιριακών Υποδομών.

Ενημέρωσα και για την πρόοδο εργασιών της οδικής σύνδεσης της Λευκάδας με τον οδικό άξονα Άκτιο – Δυτικός Άξονας.  Έχει ήδη ολοκληρωθεί η κατασκευή του τμήματος Άκτιο – Άγιος Νικόλαος.  Το τμήμα Άγιος Νικόλαος – Λευκάδα εκτιμάται ότι θα παραδοθεί μέσα στο 2024, είπε από την Πρέβεζα ο Υπουργός Υποδομών για τους οδικούς άξονες της Λευκάδας....

Για αυτούς της Πρέβεζας ο κος Σταικούρας είπε ότι θα μιλήσουμε με την Περιφέρεια και θα δούμε...έτσι απλά αόριστα και γενικόλογα, κατά τα λοιπά ισχύει ότι ούτε κάποια σύμβαση υπάρχει αλλά ούτε προγραμματίζονται έργα στο οδικό δίκτυο του Νομού Πρέβεζας όπως επίσημα έχει απαντήσει ο πολιτικός προιστάμενος του αρμόδιου Υπουργείου.

Ο Υπουργός αφού κάνει τις διακοπές του στην περιοχή είχε την καλοσύνη να βρεθεί στο δημαρχείο της Πρέβεζας και να συζητήσει αλλά και να ενημερωθεί για τις προτεραιότητες έτσι ώστε από πλευράς Κυβέρνησης να επιδιώξουν την βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών αλλά και των επισκεπτών.

Ωστόσο, ο κος Σταικούρας - με πολύ πιο τίμια στάση και του το αναγνωρίζουμε - από τον πρώην Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα ο οποίος πριν από δύο χρόνια ενώπιον φορέων είχε δεσμευτεί για ένταξη στο Τρίτσης του Κάστρου του Παντοκράτορα και του Μουσικού Σχολείου - δεν δεσμεύτηκε για απολύτως τίποτα !!


Και φανταστείτε όταν ο ένας υπουργός δεσμεύεται όπως ο Πέτσας και δεν γίνεται τίποτα, τι μπορεί να συμβεί ή να μην συμβεί όταν ο καθ΄ύλην αρμόδιος δηλώνει ότι δεν μπορεί να δεσμευτεί για τίποτα !!

Πείτε μου πως μπορώ να βοηθήσω για κανά εργάκι και θρανία, αυτό ακριβώς είπε ο Υπουργός Υποδομών....ως εκεί, για κανά εργάκι... και θρανία, για τα μεγάλα απολύτως τίποτα !

Οι τοπικοί φορείς, Δήμαρχος και Βουλευτής σωστά έθεσαν και ενημέρωσαν τον Υπουργό για τα θέματα που απασχολούν την περιοχή, ωστόσο δεν διαφάνηκε καμία πολιτική βούληση ή προθυμία προκειμένου να τεθεί το ζήτημα των οδικών αξόνων σε κάποια άλλη βάση, αντίθετα, τέτοιες πρωτοβουλίες υπήρξαν για άλλες περιφερειακές ενότητες και για άλλες περιφέρειες...

Καμία δέσμευση...για κάνα εργάκι, ως εκεί, 

Πονάνε μεν, αλήθειες δε !



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου