Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Ιουνίου 29, 2024

Συνάντηση Δ.Σ ΠΑΣ Πρέβεζα με τον δήμαρχο Νίκο Γεωργάκο


Με τον δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο, συναντήθηκαν μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΣ Πρέβεζα το πρωΐ του Σαββάτου με σκοπό την βοήθεια από πλευράς δήμου προς τον ιστορικό σύλλογο της πόλης.

Το παρών  στην συνάντηση εκ μέρους του ιστορικού συλλόγου έδωσαν ο πρόεδρος Γιάννης Τσότας μαζί με τους Νίκο Λαμπρακούλη, Αποστόλη Παλάντζα, Γιώργο Ράμμο και Χρήστο Τσόκο, ενώ ο δήμαρχος υποδέχθηκε την αντιπροσωπεία του ΠΑΣ μαζί με τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού Χρήστο Μάκη.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο ζήτησε από τον δήμαρχο την άμεση βοήθεια και εργασίες που πρέπει να γίνουν κυρίως στους χώρους των αποδυτηρίων του δημοτικού Σταδίου ''Αθανασία Τσουμελέκα'' καθώς και την παροχή κάθε δυνατής βοήθειας όσον αφορά τους αθλητικούς χώρους του σταδίου.

Ο δήμαρχος Πρέβεζας τόνισε ότι ο ΠΑΣ Πρέβεζα, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι στην αθλητική ιστορία της περιοχής, με τον ίδιο να δηλώνει ότι από πλευράς δήμου θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια βοήθειας προς τον σύλλογο.

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα, μετά από ένα χρόνο απουσίας, επιστρέφει στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του νομού με την συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣ Πρέβεζας - Λευκάδας, δηλώντας ως βασική έδρα για τα εντός παιχνίδια το δημοτική στάδιο, ενώ ως δεύτερη έδρα το δημοτικό γήπεδο Μύτικα.

Ο Νίκος Γεωργάκος από την πλευρά του μίλησε για την τεράστια προσπάθεια που έχει καταβάλει ο δήμος με τα έργα που έχουν πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο, όπως την ανακατασκευή της κλειστής αίθουσας ''Ντίνος Σαγανάς, την τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα στο στάδιο, την δημιουργία και τοποθέτηση χλοοτάπητα στο βοηθητικό, καθώς και την τοποθέτηση νέων καθισμάτων στις εξέδρες του δημοτικού σταδίου.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Πρέβεζα Γιάννης Τσότας, ευχαρίστησε τον Νίκο Γεωργάκο για την συναντηση, αλλά και για τα όσα συζητήθηκαν λέγοντας ότι: ''Όλοι μας πρέπει να στηρίξουμε ο καθένας από την πλευρά του του ΠΑΣ. Ο ιστορικός σύλλογος που λέγεται ΠΑΣ Πρέβεζα πρέπει να επιστρέψει εκεί που ανήκει και να εκπροσωπεί το νομό σε μεγάλη κατηγορία''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου