Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Ιουλίου 25, 2024

Συναυλία των "The Black Heart Procession" στην Πρέβεζα


Τη Δευτέρα 29 Ιουλίου στο Δημοτικό Κηποθέατρο

Επί σκηνής και οι Elephant
Η Primitive Music ανακοινώνει την εμφάνιση των The Black Heart Procession (San Diego, California - USA), στο Δημοτικό Κηποθέατρο «Γιάννης Ρίτσος» στην Πρέβεζα, τη Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024.
Οι The Black Heart Procession ετοίμασαν τις μουσικές τους αποσκευές, ξαναβγήκαν στον δρόμο για περιορισμένες εμφανίσεις στην Ευρώπη και έρχονται ξανά στην Ελλάδα μετά από αρκετά χρόνια για να μοιραστούν τον συναισθηματικά επιβλητικό τους ήχο και τους ενδοσκοπικούς τους στίχους. Η ιστορική μπάντα επιθυμεί να αφήσει το σημάδι της με ανατριχιαστικές μελωδίες και καθηλωτικά ηχητικά τοπία, αυτή τη φορά σε έναν χώρο δίπλα από την θάλασσα, μέσα στους ευκαλύπτους και κάτω από τα αστέρια του καλοκαιρινού ουρανού.
Οι Black Heart Procession δεν είναι απλώς ένα συγκρότημα είναι μια αποστολή στα βάθη των ανθρώπινων συναισθημάτων. Δημιουργήθηκε το 1997 στο San Diego της California από τους Pall Jenkins και Tobias Nathaniel. Aυτό το αινιγματικό ντουέτο έχει δημιουργήσει έναν ήχο που ξεπερνά τα είδη της μουσικής, συνδυάζοντας στοιχεία indie rock, post-rock και Americana, με στοιχειωτικές μελωδίες και ενδοσκοπικό λυρισμό.
Special Guests – ELEPHANT (GR)
Η μπάντα που θα αναλάβει να ζεστάνει τον χώρο, πριν οι The Black Heart Procession ανέβουν στην σκηνή, είναι οι Elephant, που υπάρχουν από το 2018. Δημιουργήθηκαν ένα από τα πολλά απογεύματα σε ένα στούντιο στα Γιάννενα, κάπου ανάμεσα σε συζητήσεις για μουσική, δημιουργία και τρόπους για να υπάρξουν, συμβαδίζοντας με την πραγματικότητα. Από τότε, κρατάνε αυτές τις συζητήσεις ζωντανές, εμπλουτίζοντάς τις με την μουσική υπόκρουση που τους παρέχει αυτή η τριβή, επηρεασμένοι από την post-punk και indie κουλτούρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου