Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Ιουλίου 26, 2024

Ανακοίνωση της Ένωσης Λογοτεχνών Πρέβεζας για την παρουσίαση του μυθιστορήματος «Η Μάσκα»


Η Ένωση Λογοτεχνών Πρέβεζας (Λογοτεχνική Στέγη) προσκαλεί τα μέλη της, τους φίλους της και τους πολίτες της Πρέβεζας, να παρευρεθούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Η Μάσκα» των
Γρηγόρη Αυδίκου (συγγραφέα και μέλους του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, δικηγόρου στο Συμβούλιο της Ευρώπης) και Σπύρου Παπαλέξη (συγγραφέα και δικηγόρου), που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024 και ώρα 7:30 μ.μ. στην Οικία Αθανασιάδη Δημοτική Πινακοθήκη «Γιάννης Μόραλης». Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Σπύρος Μπρίκος (υπ. Διδάκτορας Παν/μίου Ιωαννίνων, συγγραφέας), Κοσμάς Κοψάρης (Μεταδιδακτορικός ερευνητής Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, Διευθυντής 2ου Γυμνασίου Πρέβεζας, συγγραφέας) και οι συγγραφείς του βιβλίου Γρηγόρης Αυδίκος και Σπύρος Παπαλέξης. Την εκδήλωση θα συντονίσει και θα σχολιάσει η φιλόλογος και ποιήτρια Σπυριδούλα Γεωργοκίτσου, αποσπάσματα του μυθιστορήματος θα διαβάσει ο δημοσιογράφος Χρήστος Τσούτσης.



Στο πρωτότυπο και ευρηματικό μυθιστόρημα «Η Μάσκα» οι δύο δημιουργοί ενώνουν τις γραφές τους σε μία ενιαία και άρτια μονοπρόσωπη αφήγηση, που είναι αδύνατο να διακριθεί σε μέρη. Το βιβλίο διαβάζεται απνευστί και εντυπωσιάζει η συνοχή του, άλλα και η θεματολογία του. Η Ένωση Λογοτεχνών Πρέβεζας εύχεται στους συγγραφείς καλόδρομον το νέο τους αυτό βιβλίο.

 

                       Για το Δ.Σ. της Ένωσης Λογοτεχνών Πρέβεζας,

 

Ο Πρόεδρος                                                      Ο Γενικός Γραμματέας

Θωμάς Νάτσος                                                Σπύρος Γ. Μπρίκος

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου