Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Ιουλίου 02, 2024

ΠΡΕΒΕΖΑ: Εποικοδομητική συνάντηση του συνδέσμου προπονητών με τον Πρόεδρο της ΕΠΣ, Θ.Κάρτσακλα


Αντιπροσωπεία του συνδέσμου μας, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του συνδέσμου μας, Κυριάκο Παναγιωτίδη συναντήθηκε σήμερα Τρίτη 02.07.2024, με τον Πρόεδρο κ Κάρτσακλα Θωμά της ΕΠΣ Πρέβεζας / Λευκάδας στα γραφεία τους και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το ποδόσφαιρο των νομών μας.

 

Κύριο θέμα συζήτησης των δύο πλευρών ήταν ο αθλητικός νόμος και τα άρθρα που αφορούν τους προπονητές στο ποδόσφαιρο (εφαρμογή του κανονισμού ποδοσφαίρου για την νέα αγωνιστική περίοδο σε όλες τις κατηγορίες των πρωταθλημάτων, ταυτοπροσωπία, ενοικιάσεις διπλωμάτων και εξάλειψη των παράνομων εξαιρέσεων με διπλώματα μικρότερης κατηγορίας).

 

Κοινό όραμα και κοινός στόχος, η ακόμα περισσότερη βελτίωση των πρωταθλημάτων, αλλά και γενικότερα του ποδοσφαίρου της περιοχής.

Μια εποικοδομητική συζήτηση σε ζεστό και φιλόξενο κλίμα.

Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο και της ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ/ΛΕΥΚΑΔΑΣ για την συνάντηση αυτή.


Συνεχίζουμε όλοι μαζί με αγάπη και σεβασμό προς το ποδόσφαιρο.

 

Από πλευράς Συνδέσμου Προπονητών, το «παρών» έδωσαν ο Πρόεδρος Κυριάκος Παναγιωτίδης καθώς και τα μέλη Ε.Ε Ο Γραμματέας κ Φίντζος Ευάγγελος, ο ταμίας Ντούρος Χρήστος, τα μέλη Γεωργατσέλης Αθανάσιος, Γκαρτζονίκας Ευάγγελος ενώ από πλευράς της ΕΠΣ παρών ήταν ο Προέδρος κ. Θωμάς Καρτσακλάς.

 

Ο ΣΠΠ Πρέβεζας  Λευκάδας, ξεκίνησε δειλά  δειλά την προηγούμενη χρονιά, με σταθερά βήματα θα επιδιώξει την εφαρμογή των κανονισμών, την προφύλαξη των Αξιών, του Κύρους και του Ρόλου του προπονητή, όπως και την διατήρηση της αθλητικής παρακαταθήκης του τόπου.

 

Γι’ αυτό δεν περισσεύει κανείς, ο ΣΠΠ είναι ανοικτός για όποιον συνάδελφο θελήσει να συμμετάσχει σ’ αυτή την προσπάθεια και δεν ξεχνάμε ότι όσο μεγαλύτερος ο Σύνδεσμος, τόσο μεγαλύτερη η δύναμη μας, τόσο περισσότερες οι διεκδικήσεις μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου