Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Αυγούστου 28, 2024

Επικίνδυνη ολιγωρία στον Δήμο Πάργας - Σφράγισε λούνα παρκ έπειτα από δύο μήνες λειτουργίας


Άκρως επικίνδυνη η ολιγωρία στον Δήμο Πάργας ο οποίος έπειτα από δύο μήνες περίπου λειτουργίας λούνα παρκ στην περιοχή της Αμμουδιάς προχώρησε στην σφράγιση του. 

Έπειτα από το τραγικό περιστατικό με τον 19χρονο που έχασε τη ζωή του σε λούνα παρκ στην Χαλκιδική, το Υπουργείο Εσωτερικών με έγγραφο που εστάλη στους Δήμους τους καλεί να προβούν σε ελέγχους στα κατά τόπους λούνα παρκ. 

Στην περιοχή της Αμμουδιάς του Δήμου Πάργας σε ιδιωτική έκταση εδώ και δύο μήνες περίπου λειτουργούσε λούνα παρκ. 

Υπάλληλοι της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Πάργας πριν από λίγες μέρες επισκέφτηκαν το Λούνα παρκ και αφού διαπίστωσαν παραβάσεις, προχώρησαν στην σφράγιση του χώρου. 

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Δήμαρχο Πάργας, κο Ζαχαριά μας είπε ότι στην έναρξη λειτουργίας του λούνα παρκ δεν απαιτούνταν έλεγχος από πλευράς Δήμου και αυτό διότι όπως είπε δεν βρίσκονταν σε δημοτική έκταση. 

Επιπρόσθετα, ο κος Ζαχαριάς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι ο έλεγχος στον οποίον προέβησαν οι υπάλληλοι του Δήμου ήταν με πρωτοβουλία του Δήμου, όπως μας ανέφερε και αυτό διότι o έλεγχος πραγματοποιήθηκε έπειτα από το έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου