Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Αυγούστου 12, 2024

Έκτακτα μέτρα προστασίας από τον κίνδυνο διασποράς του κορωνοϊού στους χώρους του Νοσοκομείου Πρέβεζας


Ανακοίνωση

Για λόγους ασφάλειας των ασθενών και του προσωπικού του Νοσοκομείου μας, κατόπιν εισήγησης και της Προέδρου της αρμόδιας Επιτροπής Λοιμώξεων του Νοσοκομείου μας, για αόριστο χρονικό διάστημα υπενθυμίζονται και επανέρχονται σε ισχύ τα παρακάτω μέτρα:

Α) Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους όσους κινούνται στους χώρους του Νοσοκομείου (πλην Διοικητηρίου).

Β) Από Δευτέρα έως Παρασκευή αποφασίζεται η καθημερινή διενέργεια rapid test από τους συνοδούς των ασθενών, η οποία θα επιδεικνύεται κατά την είσοδό τους στο Νοσοκομείο.

Γ) Το Σαββατοκύριακο για τους συνοδούς των ασθενών, θα ισχύει το αποτέλεσμα του Rapid test (48 ωρών) της Παρασκευής και θα επιδεικνύεται κατά την είσοδό τους στο Νοσοκομείο.

Δ) Σε εξαιρετικές περιπτώσεις και μόνο για βαρέως πάσχοντες ασθενείς, θα επιτρέπεται παραμονή μόνο ενός συνοδού.

Ε) Στους συνοδούς των ασθενών θα παρέχεται από το Νοσηλευτικό προσωπικό του τμήματος, κάρτα που θα την φέρουν πάντα πάνω τους σε εμφανές σημείο. Η κάρτα θα επιστρέφεται πίσω πριν τη λήψη του εξιτηρίου του ασθενούς.

ΣΤ) Απαγορεύεται αυστηρά το επισκεπτήριο σε όλα τα τμήματα του Νοσοκομείου.

Αγαπητοί επισκέπτες και συνοδοί,

Η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας σας παρακαλεί θερμά να τηρείτε με προσοχή και υπευθυνότητα τα μέτρα που έχουν επιβληθεί για την προστασία της δημόσιας υγείας και την αποτροπή της διασποράς του COVID-19. Τα μέτρα αυτά έχουν στόχο την ασφάλεια τόσο των ασθενών όσο και του προσωπικού του νοσοκομείου.

Ιδιαίτερα, απευθυνόμαστε στους συνοδούς των ασθενών να επιδεικνύουν κατανόηση και σεβασμό προς το προσωπικό, το οποίο εργάζεται αδιάκοπα υπό δύσκολες συνθήκες. Η συνεργασία σας είναι κρίσιμη για την ομαλή λειτουργία του νοσοκομείου και την προστασία όλων μας.

Σας καλούμε να αποφεύγετε οποιαδήποτε ένταση ή σύγκρουση με το προσωπικό και να ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες τους. Η τήρηση των μέτρων είναι απαραίτητη για την ασφάλεια και την υγεία όλων.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας.

Με εκτίμηση,

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου