Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 22, 2024

Φιλική νίκη του ΠΑΣ Πρέβεζα επί της Α.Ε Ζαλόγγου εκτός έδρας με 5-0


Στο δημοτικό γήπεδο Ν. Σινώπης ‘’Κώστας Νεστορίδης’’ ο ΠΑΣ Πρέβεζα αντιμετώπισε σε φιλικό αγώνα την ομάδα της Α.Ε Ζαλόγγου, στα πλαίσια της προετοιμασίας των δύο ομάδων, ενόψει του πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας.

Η ομάδα του ΠΑΣ Πρέβεζα παρουσιάστηκε με δύο πρόσωπα στο παιχνίδι, καθώς στο πρώτο ημίχρονο, δύσκολα μπορούσε να βγει απέναντι από την εστία της Α.Ε Ζαλόγγου, καθώς οι γηπεδούχοι έπαιξαν έναν κυρίως αμυντικό ρόλο.


Ωστόσο ο ΠΑΣ βρήκε τα δίχτυα με το τέρμα που σημείωσε ο Αλέξης Κώστας, στέλνοντας την ομάδα της Πρέβεζας με το 1-0 υπέρ της στα αποδυτήρια.


Στην επανάληψη η ομάδα του Κώστα Αμάραντου άνοιξε τις πλάγιες πλευρές, με γρήγορες πάσες και κινήσεις σε όλο το γήπεδο, ανάγκασε τους γηπεδούχους να βγουν από την αμυντική τους γραμμή με αποτέλεσμα να σημειώσουν ακόμη τέσσερα τέρματα με τους Βάσσιο, Κατωγιάννη, Νταλιάρδα και Μάριο Γκίνη, φτάνοντας τον δείκτη του σκορ στο 5-0.


Το αποτέλεσμα μπορεί να μην έχει και τόσο σημασία, όμως ο προπονητής του ΠΑΣ είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα εντός αγωνιστικού χώρου και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.


Το παρών στις κερκίδες του ‘’Κώστας Νεστορίδης’’ έδωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣ Πρέβεζα Γιάννης Τσότας, οι αντιπρόεδροι Σπύρος Ρεκατσίνας και Απόστολος Παλάντζας, ο γενικός αρχηγός Γιώργος Ράμμος και ο αναπληρωτής γενικός αρχηγός Ντίνος Τσόκος.

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕ Ζαλόγγου (Γιάννης Κετίκογλου): Καρίπογλου Βασιλειάδης, Κάγιο Ουζούνογλου, Μαλίζογλου, Σαλμάς Κ., Σαλμάς Α., Καλντουρμίδης,  Μπαιραμίδης Θ., Παπαμάνος , Σαρηγιαννίδης, Σφονδύλης,  Σοροντίλας,  Φούντογλου, Καρτεζίνης, Πλέουρας, Μπαιραμίδης Λ.


ΠΑΣ Πρέβεζα (Κώστας Αμάραντος): Καραπιπέρης, Φωτίκας, Πανταζής, Λέζος, Τσάτσος, Σκαμνέλος, Γκίνη, Αργύρης, Κατωγιάννης, Γεωργουσόπουλος, Κώστας και στο ημίχρονο οι: Τουλκερίδης, Καρατζόπουλος, Βάσσιος, Ατσάς, Νταλιάρδας, Γκολάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου