Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 10, 2024

Η ΛΕΚ Πρέβεζας στην τιμητική εκδήλωση του Υπ. Κλιματικής Κρίσης και Προστασίας


Στην εκδήλωση που διοργανώθηκε από το Υπ. Κλιματικής Κρίσης και Προστασίας στο πλαίσιο της ΔΕΘ με στόχο να ευχαριστήσει όλους όσοι συνέδραμαν το έργο της πυρόσβεσης στη φετινή αντιπυρική περίοδο παραβρέθηκε μετά από τιμητική πρόσκληση αντιπροσωπεία της ΛΕΚ Πρέβεζας.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες προς το προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος αλλά κυρίως προς τους εθελοντές.

Τα μέλη που εκπροσώπησαν τη Λ.Ε.Κ. είχαν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος . και εθελοντές από άλλες ομάδες της Βόρειας Ελλάδας κυρίως, ενώ εγκάρδια ήταν και η συνομιλία με τον Υπουργό Βασίλη Κικίλια ο οποίος ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο της Λ.Ε.Κ και Γενικό Γραμματέα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εθελοντικών Οργανώσεων Δασοπροστασίας-Πυρόσβεσης Βασίλη Ράπτη , για τη συνδρομή της Λέσχης που αποτελεί και τη μόνη εθελοντική ομάδα της Ηπείρου που είναι ενταγμένη στο μητρώο εθελοντικών ομάδων Πολιτικής Προστασίας.

Επίσης η αντιπροσωπεία της Λ.Ε.Κ., με επικεφαλής τον κ . Ράπτη ο οποίος εκπροσωπούσε και την Πανελλήνια Ομοσπονδίας Εθελοντικών Οργανώσεων Δασοπροστασίας-Πυρόσβεσης, είχε σειρά επαφών με παράγοντες και φορείς στα περίπτερα της 88ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, γύρω από φλέγοντα ζητήματα της λειτουργίας των εθελοντικών ομάδων Πολιτικής Προστασίας με στόχο την όσο το δυνατόν ταχύτερη και ουσιαστική επίλυσή τους , βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος για συνεργασία κυρίως από τα αρμόδια Υπουργεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου