Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 13, 2024

Γυναίκες από την Πρέβεζα πρωτοπορούν, αναδεικνύοντας το επιχειρηματικό τους πνεύμα και φέρνουν την καινοτομία στο προσκήνιο !


H SQUARE SEED ενισχύει τη γυναικεία πρωτοβουλία για νέους ορίζοντες στο χώρο της ζυθοποιίας.

Η SQUARE SEED, με έδρα την Πρέβεζα, ηγείται στο κανάλι HO-RE-CA στη Β/Δ Ελλάδα τα τελευταία 13 χρόνια. Με την εμπειρία της στην διανομή καφέ, τροφίμων και ποτών και στην παροχή καινοτόμων υπηρεσιών στον κλάδο έχει καθιερωθεί ως η κορυφαία επιλογή για τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της περιοχής.

Φέτος προχώρησε σε μια νέα πρόκληση, με τη χρηματοδότηση και υποστήριξη ενός πρωτότυπου project, «AISA BREWING THE FUTURE». Πρόκειται για το πρώτο ελληνικό brand μπύρας, από γυναίκες δημιουργούς.

Η AISA έκανε επίσημα την είσοδό της στην ελληνική αγορά, από τη SQUARE SEED, τον Αύγουστο, με τρία είδη μπύρας κορυφαίας ποιότητας (Lager, Session I.P.A., American Pale Ale), ενώ θα διατεθεί σύντομα και στη διεθνή αγορά. 

Σύμφωνα με τον Γεώργιο Καρασαβόγλου: “Είναι μια επιχειρηματική πρόκληση, προορισμένη να αφήσει ισχυρό αποτύπωμα, με σεβασμό στον καταναλωτή και στο όραμα των δημιουργών του. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οι γυναίκες, πίσω από το brand AISA, με την καθοδήγηση του ζυθοποιού και παραγωγού Ιωάννη Ρηγανέζη και της ομάδας του, δημιουργούν για όλους μοναδικές μπύρες με σταθερά χαρακτηριστικά. Μια τέτοια καινοτόμος ιδέα έχει τη δυναμική να αναδειχθεί και να ξεχωρίσει στην κορυφή της αγοράς».



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου