Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Οκτωβρίου 16, 2024

ΠΡΕΒΕΖΑ: Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό – Παρασκευή 18/10

 Ανακοίνωση 

Να κλείσει το δολοφονικό ορμητήριο των αμερικανονατοϊκών στο ΑΚΤΙΟ

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 7μ.μ μπροστά στη Θεοφάνειο (κεντρική αγορά)

Έναν χρόνο μετά τον Οκτώβρη του 2023 και συνεχίζονται αμείωτα τόσο η γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού απ’ το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ όσο και η ηρωική Παλαιστινιακή Αντίσταση. Τα αμερικανόπνευστα "σχέδια ειρήνευσης" είναι υποκριτικά και στηρίζουν τους σιωνιστές. Το ίδιο και οι «εκκλήσεις»  αποκλιμάκωσης από την ελληνική κυβέρνηση.


Η δολοφονική πολιτική του Κράτους του Ισραήλ, μετρά πλέον, πάνω από 40 χιλιάδες νεκρούς, και στηρίζεται έμπρακτα από τις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και την Ε.Ε. Ενώ η σφαγή στη Γάζα συνεχίζεται, και οι επιθέσεις στη Δυτική Όχθη κλιμακώνονται, το σιωνιστικό κράτος έχει εξαπολύσει ταυτόχρονα τρομοκρατική επίθεση σε βάρος του λαού του Λιβάνου αλλά και των λαών της γύρω περιοχής. Οι κίνδυνοι συνολικής επέκτασης των νέων πολεμικών μετώπων στην ευρύτερη περιοχή είναι υπαρκτοί (Λίβανος, Συρία, Ιράν, Υεμένη). Κι όλα αυτά σ’ ένα παγκόσμιο πλαίσιο αντιπαράθεσης που αυξάνει τους κινδύνους να δημιουργηθούν οι όροι για μια νέα γενικευμένη παγκόσμια αναμέτρηση.


Η εμπλοκή-συμμετοχή της Ελλάδας στο πλευρό των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ, τόσο στο μέτωπο της Μέσης Ανατολής και στη σφαγή του Παλαιστινιακού λαού όσο και σ’ αυτό της Ουκρανίας, βαθαίνει παραπέρα, με παραχώρηση στρατιωτικών βάσεων, εξοπλισμού και κάθε είδους "διευκολύνσεων" στους αμερικανοΝΑΤΟϊκους «συμμάχους». Η χώρα έχει μετατραπεί σε πολεμικό ορμητήριο, εφοπλιστές και όμιλοι ενέργειας έχουν τεράστια κέρδη, ενώ ο λαός μας εμπλέκεται σε πολεμικούς κινδύνους και υποχρεώνεται σε λιτότητα, όταν δισεκατομμύρια δίνονται σε εξοπλισμούς. Η κυβέρνηση και όλο το συστημικό πολιτικό κατεστημένο της χώρας έχουν τα χέρια τους βαμμένα με το αίμα του Παλαιστινιακού λαού!

Ο λαός μας, η νεολαία, οι εργαζόμενοι, μπορούν και πρέπει, όχι μόνο να εκφράσουν μαζικά στους δρόμους την αλληλεγγύη τους στον Παλαιστινιακό λαό, αλλά και να απαιτήσουν το σταμάτημα της γενοκτονίας και της εμπλοκής της χώρας μας σε αυτήν. Να διατρανώσουμε την απαίτηση για ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ, και την υποστήριξη μας στην Παλαιστινιακή Αντίσταση! Συμβάλλοντας έτσι ταυτόχρονα στη συγκρότηση αντιπολεμικού - αντιιμπεριαλιστικού κινήματος για να μην γίνονται οι λαοί "κρέας για τα κανόνια" των ιμπεριαλιστών!

Ο αγώνας αυτός για να είναι αποτελεσματικός πρέπει να στρέφεται συγκεκριμένα κατά της πολιτικής και των συμφερόντων που προσδένουν κάθε χώρα στο άρμα του πολέμου.

 Γι’ αυτό στην Ελλάδα πάλη ενάντια στον πόλεμο σημαίνει πρωτίστως πάλη για την ήττα της πολεμικής γραμμής του ευρωατλαντικού Νατοϊκού μπλοκ, μέρος του οποίου είναι η Ελλάδα· αγώνας για  απεμπλοκή από τον πόλεμο σε Γάζα και Ουκρανία. 

Απευθύνουμε κάλεσμα συμμετοχής σε σωματεία, συλλόγους, συλλογικότητες, σε όλον τον λαό της Πρέβεζας στο συλλαλητήριο την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου στις 7 μ.μ. στη Θεοφάνειο για:

 

·       ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!

·       ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ!

·       ΚΑΜΙΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-Ε.Ε-ΙΣΡΑΗΛ!

·       ΑΠΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΗ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ!

·       ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΚΤΙΟΥ- ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΘΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ- ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

·       ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ

 

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ -ΑΝΕΡΓΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου