Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 03, 2024

ΠΡΕΒΕΖΑ: Σφοδρή επίθεση Μπάρκα προς την κυβέρνηση για ΕΣΥ και φορολογικό


Σφοδρή επίθεση προς την κυβέρνηση Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Κώστας Μπάρκας μέσα από την εκπομπή «Πρωϊνή Ζώνη» του Action 24 για την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της δημόσιας υγείας. 

Συγκεκριμένα, ο κ. Μπάρκας μίλησε για κατάρρευση του εθνικού συστήματος υγείας και αναφέρθηκε στο τραγελαφικό περιστατικό της γυναίκας που μέσα στο καλοκαίρι λόγω ελλείψεων σε γιατρούς και προσωπικό έφυγε από την Πρέβεζα και κατάφερε να γεννήσει στη Λάρισα! «Στη διαδρομή αυτή πέρασε πέντε με έξι νοσοκομεία και με τον τρόπο που έχει καταντήσει η Νέα Δημοκρατία να λειτουργεί το ΕΣΥ έφτασε στη Λάρισα για να την δεχτούν», εξήγησε χαρακτηριστικά.

«Η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ είχε δυναμικό παρόν καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού με συνεχείς ερωτήσεις στη Βουλή και έκανε δυναμική αντιπολίτευση παρά τη θερινή ραστώνη των βουλευτών», τόνισε.Ωστόσο, οι ερωτήσεις των παρουσιαστών της εκπομπής Γιώργου Κακούση και Άννας Λιβαθυνού εστίασαν έντονα στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ. «Είμαι ένα από τα στελέχη που δεν κάνουν για αυτά δημόσια συζήτηση. Είναι δεδομένο ότι τα εσωκομματικά μας παράγουν περισσότερες ειδήσεις από το κοινοβουλευτικό μας έργο, αποδέχτηκε ο κ. Μπάρκας.

«Θεωρώ ότι δεν ενδιαφέρει τον κόσμο το τί λέω εγώ για τα εσωκομματικά, τόνισε.  Τον ενδιαφέρει το τί λέω για τη φορολογία, για το ΦΠΑ, για το εθνικό σύστημα υγείας, για το ρεύμα κλπ. »

Ο βουλευτής ανέφερε και το παράδειγμα μίας γυναίκας που διατηρεί καφενείο στην Πρέβεζα και «τη μέρα που βγήκαν οι φορολογίες των ελεύθερων επαγγελματιών λόγο του τεκμαρτού της ήρθε εφορία 3.500. Εκείνη την ημέρα η γυναίκα έκανε ταμείο 25 ευρώ!»

«Κάνω λοιπόν δημόσια συζήτηση για την πρόταση μας για το φορολογικό την οποία ο πρόεδρος της Βουλής ο κ. Τασούλας αρνείται να τη φέρει στη Βουλή λέγοντας ότι δεν υπάρχει ανάγκη,» κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου