Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 20, 2024

Η Ομοσπονδία Γονέων και Κηδεμόνων Ηπείρου για το Γυμνάσιο Φιλιππιάδας


H Ομοσπονδία Γονέων και Κηδεμόνων Περιφέρειας Ηπείρου καταγγέλλει το συμβάν της πτώσης σοβάδων σε κεφάλια μαθητών… στο Γυμνάσιο Φιλιππιάδας και απαιτεί την άμεσα, γενναία κρατική χρηματοδότηση της σχολικής στέγης. 

Ζητά να προχωρήσουν οι αντισεισμικοί έλεγχοι, οι έλεγχοι στατικής επάρκειας, να συντηρηθούν και να επισκευαστούν οι εστίες κινδύνου μέσα στα σχολικά κτίρια. Να ανεγερθούν σύγχρονα και ασφαλή σχολεία και να μεταστεγαστούν εκεί όλοι οι μαθητές που φοιτούν σε γερασμένα σχολεία, καταστήματα, κοντέινερ και ακατάλληλους χώρους σε όλη την Ήπειρο.

“Τα επαναλαμβανόμενα συμβάντα σε πανελλαδικό επίπεδο, με τις πτώσεις σοβάδων, πτώσεις πορτών, παραθύρων, τραυματισμούς από γυμνά καλώδια, κατεστραμμένα προαύλια, σκουριασμένα σίδερα, φθαρμένα κάγκελα, εντείνουν τις ανησυχίες μας για το κατά πόσο είναι ασφαλή τα παιδιά μας στο σχολείο” αναφέρει η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Γονέων Ηπείρου και τονίζει πως το περιστατικό πριν λίγες μέρες, με την πτώση σοβάδων στο 1ο Γυμνάσιο Φιλιππιάδας κατά την ώρα λειτουργίας του, έρχεται να εντείνει τους προβληματισμούς. Μόλις 2 ημέρες από την έναρξη των μαθημάτων οι σοβάδες έπεσαν στα κεφάλια μαθητών, ευτυχώς χωρίς να τους τραυματίσουν σοβαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου