Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 06, 2024

Μαθήματα Παραδοσιακών Χορών από τον Σύνδεσμο Συρρακιωτών Πρέβεζας


Ο Σύνδεσμος Συρρακιωτών Περιοχής Πρέβεζας με  πίστη και σεβασμό στην παράδοση, από το 1970 διδάσκει αυθεντικούς παραδοσιακούς χορούς απ' όλη την Ελλάδα, συμβάλλοντας  μ' αυτό  τον τρόπο στην ανάδειξη, διατήρηση και προβολή της μουσικοχορευτικής μας παράδοσης.

Θέλοντας να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες συνθήκες διεξαγωγής των μαθημάτων παραδοσιακών χορών, αυτά (μαθήματα) θα πραγματοποιούνται σε κατάλληλη αίθουσα  γυμναστηρίου στο 2ο Λύκειο Πρέβεζας, περιοχή Νοσοκομείου (είσοδος από την Νότια πλευρά).

Τους Ελληνικούς χορούς διδάσκουν οι έμπειροι καθηγητές φυσικής αγωγής, με ειδικότητα στους παραδοσιακούς χορούς, κ.κ. Συγκούνας Ιωάννης, Κολιάκα Ερμιόνη και Ροντογιάννη Γιώτα.

Λειτουργούν ολιγάριθμα τμήματα 15 έως 20 ατόμων και οι μαθητές-χορευτές εντάσσονται σε τμήματα ανάλογα με την ηλικία και το επίπεδο γνώσεων, σχετικά με το χορό. Λειτουργούν τμήματα αρχαρίων καθώς και τμήματα νηπιακής ηλικίας. 

Τα δίδακτρα για το έτος 2024-2025 καθορίζονται ως εξής:

Για  μαθητές Προσχολικής Αγωγής, Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου στο ποσό των εξήντα(60)ευρώ το άτομο, ετησίως. Το τρίτο, τέταρτο κ.λ.π. παιδί της ίδιας οικογένειας θα διδάσκεται δωρεάν. 

Για ενήλικες στο ποσό των πενήντα (50) ευρώ, ετησίως. 

Τα ανωτέρω ποσά δύναται να καταβληθούν και σε δύο (2) ισόποσες δόσεις, τον Δεκέμβριο 2023 και τον Απρίλιο 2024. 

Οι εγγραφές δύναται να πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και από ώρα 19.00-20.00 στα γραφεία του Συνδέσμου Συρρακιωτών Πρέβεζας, Λ. Ιωαννίνων αρ. 165 τηλ. 2682025125 (ισόγειο, εντός στοάς).

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν το τελευταίο σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου (Σάββατο και Κυριακή 28/29-9-2024)

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Σιόρεντα Δημήτρη και στο τηλέφωνο 6977431862.

Ευχόμαστε σε όλους τους χορευτές, μικρούς και μεγάλους, μια υγιή και ευχάριστη χορευτική χρονιά.

       

Το

Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου