Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 10, 2024

Εσπερινό Γενικό Λύκειο Πρέβεζας: Απονομή Εθνικής Ετικέτας Ποιότητας για το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα eTwinning


Το Εσπερινό Γενικό Λύκειο Πρέβεζας με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την απονομή της Εθνικής Ετικέτας Ποιότητας (National Quality Label) για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα eTwinning Cultural Alchemy: Exploring the Chemistry of Heritage, το οποίο υλοποιήθηκε κατά το σχολικό έτος 2023-2024 με τη συμμετοχή μαθητών όλων των τάξεων του σχολείου μας.

Το πρόγραμμα Cultural Alchemy: Exploring the Chemistry of Heritage επικεντρώθηκε στην εξερεύνηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσα από έναν δημιουργικό και διαθεματικό φακό, συνδυάζοντας την επιστήμη της χημείας με την τέχνη και την πολιτιστική κατανόηση. Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν την πολιτιστική τους ταυτότητα, να ανακαλύψουν κοινά πολιτισμικά στοιχεία με άλλες ευρωπαϊκές χώρες και να συνεργαστούν σε διακρατικά έργα, αξιοποιώντας ψηφιακά εργαλεία και σύγχρονες μεθόδους μάθησης.

Η απονομή της Εθνικής Ετικέτας Ποιότητας αποτελεί μια σημαντική διάκριση για το σχολείο μας, καθώς αναγνωρίζει τη σκληρή δουλειά των μαθητών και των εκπαιδευτικών μας, αλλά και την αφοσίωσή τους στην επιτυχημένη υλοποίηση ενός έργου υψηλής ποιότητας.

Το Εσπερινό ΓΕΛ Πρέβεζας παραμένει προσηλωμένο στη συμμετοχή σε καινοτόμα ευρωπαϊκά προγράμματα που ενισχύουν τη συνεργασία, τη δημιουργικότητα και τη διαπολιτισμική κατανόηση, ενώ παράλληλα προάγουν την ακαδημαϊκή και κοινωνική εξέλιξη των μαθητών μας.

Για περισσότερες πληροφορίες: Εσπερινό Γενικό Λύκειο Πρέβεζας
Τηλέφωνο: +302682089194


Με εκτίμηση


Ο Διευθυντής του Εσπερινού ΓΕΛ Πρέβεζας

Κάτσενος Θεόδωρος

Φιλόλογος

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου