Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Οκτωβρίου 08, 2024

Κατάρτιση για 340 ανέργους από την ΠΕΔ Ηπείρου


Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων (Π.Ε.Δ.) Ηπείρου ανακοίνωσε την έναρξη του τρίτου κύκλου συμμετοχής στο έργο «Ενέργειες Συμβουλευτικής, Κατάρτισης και Πιστοποίησης Δεξιοτήτων», που απευθύνεται σε ανέργους και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και εθνικούς πόρους.

Το πρόγραμμα προσφέρει εκπαιδευτικό επίδομα 1.600 ευρώ και παρέχει στους συμμετέχοντες επαγγελματική συμβουλευτική, θεωρητική κατάρτιση και πρακτική άσκηση στον ιδιωτικό τομέα, καθώς και πιστοποίηση δεξιοτήτων σε συνεργασία με διαπιστευμένους φορείς.

Συνολικά 340 άνεργοι, τουλάχιστον απόφοιτοι υποχρεωτικής εκπαίδευσης, θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν δεξιότητες στους τομείς των συστημάτων ηλεκτρονικής προώθησης, του τουρισμού, της διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας, της περιβαλλοντικής διαχείρισης και της διατροφής και εξυπηρέτησης πελατών.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και να είναι εγγεγραμμένοι ως άνεργοι στον ΟΑΕΔ. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 21 Οκτωβρίου 2024.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου