Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Οκτωβρίου 08, 2024

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ο Βασίλης Ράπτης συνεχίζει στο τιμόνι της ΛΕΚ - Τα νέα πρόσωπα και οι αρμοδιότητες


Tην Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 18:00 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της ΛΕΚ , η προβλεπόμενη από το καταστατικό εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Μη Κυβερνητικής – Εθελοντικής Οργάνωσης ΛΕΣΧΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ, με θέματα τον απολογισμό της θητείας του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου και την εκλογή νέου Δ.Σ. για την επόμενη τριετία .

Αφού διαπιστώθηκε η απαιτούμενη απαρτία ξεκίνησε η διαδικασία με την εκλογή προεδρείου και ακολούθησαν τοποθετήσεις - χαιρετισμοί καλεσμένων εκπροσώπων μέσω τηλεδιάσκεψης: από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εθελοντικών Οργανώσεων Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης ο πρόεδρος κος Σαλαγιάννης Σταύρος, ο Πρόεδρος της ΛΕΚ ΚΩΣ κος Θεόδωρος Τριανταφυλλίδης , ο Επιχειρησιακός Υπεύθυνος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων κος Παπαιωάννου Νικόλαος και το μέλος της ΛΕΚ , εκπαιδευτής κος Νικόλαος Βυθούλκας. Στην συνέχεια αναγνώστηκε η απόφαση της Ελεγκτικής Επιτροπής και ακολούθησε ο απολογισμός από τον Πρόεδρο του απερχόμενου Δ.Σ. 

Η συνέλευση ολοκληρώθηκε με την εκλογή της Εφορευτικής Επιτροπής, η οποία και ξεκίνησε τις απαραίτητες διαδικασίες για την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας.

Μετά τις αρχαιρεσίες, ο πρώτος σε σταυρούς κος Βασίλειος Ράπτης κάλεσε σε σύσκεψη να νεοεκλεγέντα του ΔΣ όπου και αποφασίστηκε η νέα σύνθεση του επταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Νομού Πρεβέζης καθώς και οι λοιπές αρμοδιότητες ως κάτωθι:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : Ράπτης Βασίλειος 

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Α΄ : Μπέλλος Βασίλειος 

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Β΄ : Ρίζος Βασίλειος 

ΤΑΜΙΑΣ : Νάκκας Γεώργιος

Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : Κοτσαρίνης Αθανάσιος 

Μέλος Δ.Σ. : Ιωάννου Παναγιώτης 

Μέλος Δ.Σ : Κωνσταντινίδης Γεράσιμος

Οι λοιπές αρμοδιότητες που ορίστηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο είναι: Αντιπρόεδρος Α: Εποπτεία Οχημάτων και σκαφών ΛΕΚ Αντιπρόεδρος Β: Εποπτεία Διαχείρισης Οικονομικών 

Υπεύθυνος Επικοινωνίας & Διαχείρισης Ποιότητας : Τέφας Αλέξανδρος 

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Γερογιάννης Δημήτριος 

Υπεύθυνος Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων : Κοτσαρίνης Αθανάσιος 

Υπεύθυνοι Υλικών και εξοπλισμού: Ιωάννου Παναγιώτης – Κοτσαρίνης Αθνάσιος

Εκπρόσωπος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Εθελοντικών Οργανώσεων Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης: Ράπτης Βασίλειος 

Για την λειτουργία της Ειδικής Διασωστικής Ομάδας Πολλαπλών Αποστολών ΕΔΟΠΑ ορίστηκαν οι εξής αρμοδιότητες: Επικεφαλής ΕΔΟΠΑ : Ράπτης Βασίλειος Αναπληρωτής & Ομαδάρχης Ομάδα Δασοπυρόσβεσης Δασοπροστασίας. : Γιαννούλης Βίκτωρας Ομαδάρχης Ομάδας Ορεινής Διάσωσης : Ιωάννου Παναγιώτης Ομαδάρχης Ομάδα Μαζικών Καταστροφών : Κοτσαρίνης Αθανάσιος Ομαδάρχης Ομάδας Α΄ Βοηθειών: Λαδιάς Δημήτριος Ομαδάρχης Υγρού Στοιχείου: Θεοδώρογλου Θεόδωρος Υπεύθυνος Οχημάτων: Μακρής Νικόλαος Υπεύθυνος Κέντρου Επιχειρήσεων & Συντονισμού: Ζιώγας Βασίλειος 

Μετά τιμής 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Υπευθ. Επικοινωνίας 

 Αλέξανδρος Τέφας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου