Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Οκτωβρίου 08, 2024

Μπάρκας: «Κάλιο αργά παρά ποτέ η έναρξη σχολικών γευμάτων στο Δήμο Πρέβεζας»


Με ικανοποίηση πληροφορήθηκα την ένταξη των σχολείων του Δήμου Πρέβεζας στο πρόγραμμα σχολικών γευμάτων, σύμφωνα με το οποίο εκατοντάδες μαθητές τάξεων των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Πρέβεζας θα είναι δικαιούχοι αυτής της παροχής από τη νέα σχολική χρονιά. 

Για πρώτη φορά εντάσσεται στην Π.Ε. Πρέβεζας, αλλά δυστυχώς μόνο ο Δήμος Πρέβεζας, στο πρόγραμμα του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για την παροχή σχολικών γευμάτων στους μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. 

Να υπενθυμίσω, ότι με δεκάδες κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις, όπως Ερωτήσεις και Αναφορές είχα αναδείξει επανειλημμένως το ζήτημα ως βουλευτής αντιπολίτευσης, για το νομό της Πρέβεζας, αλλά η κυβέρνηση αρνούνταν να υλοποιήσει το αίτημα. 

Στα πλαίσια του πολιτικού πολιτισμού χαιρετίζω με ικανοποίηση την υλοποίηση του προγράμματος σχολικών γευμάτων και στο Δήμο της Πρέβεζας, με την ευχή να επεκταθεί και στους υπόλοιπους Δήμους της Πρέβεζας και όχι μόνο στα Δημοτικά Σχολεία αλλά και στα Νηπιαγωγεία και στα Λύκεια του νομού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου