Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Οκτωβρίου 10, 2024

Καββαδάς: "Τον Νοέμβριο στη Λευκάδα ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κ.Κυρανάκης, για το Κτηματολόγιο"


Ζήτησε εκ νέου παράταση στην προθεσμία της 30ης Νοεμβρίου»

Σε συνέχεια των παρεμβάσεών του για ζητήματα Κτηματολογίου, ο Βουλευτής Ν. Λευκάδας, Θανάσης Καββαδάς, είχε νέα συνάντηση με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Κώστα Κυρανάκη.

Συζητήθηκαν οι πρόσφατες θετικές νομοθετικές παρεμβάσεις και το πώς αυτές επηρεάζουν το Κτηματολόγιο στη Λευκάδα, ενώ έγινε εκτεταμένη συζήτηση για την ιδιαιτερότητα που χαρακτηρίζει το νησί εξαιτίας του επαναπροσδιορισμού και που πρέπει να εξεταστεί ξεχωριστά.

Ο Βουλευτής παρέδωσε στον Υφυπουργό τα αποτελέσματα του πιλοτικού επαναπροσδιορισμού, επαναλαμβάνοντας το αίτημα που είχε καταθέσει τόσο προφορικά στη συνάντησή τους τον Αύγουστο, όσο και γραπτά στην υπ’ αριθμ. 259/02.09.2024 επιστολή του, για παράταση της προθεσμίας της 30ης Νοεμβρίου.  

Τέλος, ο Βουλευτής αναφέρθηκε εκ νέου στην ανάγκη στελέχωσης και άλλα θέματα που αφορούν το νέο κτίριο του Κτηματολογικού Γραφείου, ενώ κάλεσε τον Υφυπουργό να επισκεφθεί τη Λευκάδα.

Από την πλευρά του ο Υφυπουργός κ. Κυρανάκης αναγνώρισε ότι η Λευκάδα είναι μια ιδιάζουσα περίπτωση και διαβεβαίωσε ότι θα εξετάσει λύσεις για τα ζητήματα που τέθηκαν, ενώ αποδέχθηκε την πρόσκληση και δεσμεύθηκε ότι θα επισκεφθεί τη Λευκάδα εντός του Νοεμβρίου, προκειμένου να συζητηθούν με τοπικούς φορείς τα θέματα του Κτηματολογίου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου