Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Οκτωβρίου 10, 2024

Στην Πρέβεζα Τour Operators από την Σερβία


Συναντήθηκαν με τον αντιδήμαρχο Λεωνίδα Αργυρό

Στην Πρέβεζα βρίσκονται οι Τour Operators από την Σερβία στο πλαίσιο του ταξιδιού που διοργανώνει ο ΕΟΤ της χώρας σε συνεργασία με τους Δήμους Πρέβεζας και Μετεώρων από 9-13 Οκτωβρίου.

Την ομάδα των τουριστικών πρακτόρων υποδέχθηκε στο Δημαρχείο ο αντιδήμαρχος Λεωνίδας Αργυρός ευχαριστώντας τους για την επίσκεψη στην περιοχή μας η οποία αναδεικνύεται σε δημοφιλή προορισμό της Σέρβικης αγοράς.

Ο κ. Αργυρός έκανε μια πρώτη παρουσίαση της Πρέβεζας μιλώντας τους για τον πολιτισμό, την ιστορία της , το περιβάλλον και τις ιδιαίτερες γεύσεις της τα οποία και θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά κατά τη διάρκεια της εδώ παραμονής τους .

Να θυμίσουμε ότι είχε προηγηθεί επίσκεψη δημοσιογράφων από την Σερβία σε Πρέβεζα και Μετέωρα με τις δύο περιοχές να προβάλλονται σε πολλά μέσα ενημέρωσης και να προσελκύουν επισκέπτες από κάθε γωνιά της Σερβίας.

Όπως εκτιμάται η Πρέβεζα και τα Μετέωρα αποτελούν αγαπημένους προορισμούς για την Σέρβικη αγορά και μάλιστα όχι μόνο για τους αμιγώς καλοκαιρινούς μήνες αλλά και για το διάστημα από τον Απρίλιο έως το φθινόπωρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου