Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Οκτωβρίου 10, 2024

ΠΡΕΒΕΖΑ: Παπαδόπουλος: ‘’Η ομάδα μας έχει ποιότητα και είμαι αισιόδοξος για το πρωτάθλημα΄΄ - Ισόπαλο το δυνατό τεστ με την Λαμία


Η ομάδα του Φιλαθλητικού ταξίδεψε στην Λαμία την Πέμπτη προκειμένου να δώσει ένα δυνατό τεστ πριν την έναρξη του πρωταθλήματος με αντίπαλο την ομάδα της Λαμίας, η οποία αγωνίζεται στην Volley League.

Ο αγώνας που πραγματοποιήθηκε στο Χαλκιοπούλειο γήπεδο, έληξε ισόπαλος, 2-2 στα σετ με τον Φιλαθλητικό να παίζει απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο.


Μάλιστα η ομάδα της Πρέβεζας κέρδισε το πρώτο σετ για να ισοφαρίσει η Λαμία σε 1-1.

Ο Φιλαθλητικός κέρδισε το τρίτο σετ κάνοντας το 2-1, με την ομάδα της Λαμίας ωστόσο να ισοφαρίζει σε 2-2 με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται.


Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Φιλαθλητικού Πέτρος Παπαδόπουλος δήλωσε: ‘’Η ομάδα κατά διαστήματα έπαιξε ωραίο βόλλεϋ. Πρέπει να αποκτήσουμε σταθερότητα στην απόδοσή μας. Όλες οι παίκτριες είναι πολύ καλές αθλήτριες που προσπαθούν σε κάθε προπόνηση για το καλύτερο. Η ομάδα έχει πολλά να δώσει ακόμη και πιστεύω ότι σύντομα θα παίξουμε το βόλλεϋ που αρμόζει στην ποιότητα των αθλητριών μας.. Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω πολύ στις αθλήτριες της ομάδας μας. Ευχαριστώ την ομάδα της Λαμίας που μας φιλοξένησε και μας έδωσε την ευκαιρία να έχουμε αυτό το δυνατό τεστ. Εύχομαι Υγεία και καλή αγωνιστική περίοδο’’.

 

Α.Ο. ΛΑΜΙΑΣ 2013 (Κώστας Αγγουράς): Σάαντα, Αλάσια, Κούση, Πεχλιβάνη, Οικονομίδου, Λίσκιεβιτς, Καραμπάση, Τσιριμόκου (λ), Καραγιάννη, Ντογραμμάτζη, Σουλιώτη, Γκιούρδα.

Φ.Γ.Σ Πρέβεζας (Πέτρος Παπαδόπουλος): Πατακιάρα, Κοσμίδου, Κοντονάσιου, Nayla, Μπαχλαβά, Παπαδοπούλου, Σκουλούδη, Λιούνη, Cassidy, Μέλου, Παπακωνσταντίνου, Πεπόνη.

 

Η ομάδα του Φιλαθλητικού θα δώσει ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι το Σάββατο εκτός έδρας με την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου