Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Οκτωβρίου 25, 2024

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ξεκίνησαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο - Την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο Πρ. Πύρρος


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τη Δευτέρα για την μαθητική παρέλαση

Με γιορτές στα σχολεία της Πρέβεζας και καταθέσεις στεφάνων στα μνημεία της πόλης από μαθητές όλων των βαθμίδων ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 στην πόλη μας , οι οποίες θα κορυφωθούν τη Δευτέρα με την μαθητική παρέλαση.

Σύμφωνα με το Πρόγραμμα που ανακοίνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου τη Δευτέρα θα τελεστεί επίσημη δοξολογία στις 11 το πρωί, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσοστόμου.

Την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπόλεμησης της Φτώχειας Πρόδρομος Πύρρος.

Τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει ο Δρ. Κοσμάς Κοψάρης, Διευθυντής του 2ου Γυμνασίου Πρέβεζας, ενώ θα ακολουθήσει επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πόλης από αρχές και συλλόγους.

Ο εορτασμός θα κορυφωθεί με την παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί συνοδεία της Φιλαρμονικής “Ορφέας” τη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι στην οδό Σπηλιάδου με τη συμμετοχή μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προσκόπων, οδηγών, πολιτιστικών συλλόγων και τμημάτων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Εν τω μεταξύ στη λήψη προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στη χερσαία ζώνη του λιμένα και συγκεκριμένα επί της οδού Σπηλιάδου από το ύψος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έως τα Δικαστήρια για τη διεξαγωγή της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου προχωρά το Λιμεναρχείο Πρέβεζας.

Ειδικότερα τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου από τις 6 το πρωί απαγορεύεται η στάθμευση των οχημάτων στο χώρο και από τις 10.00 το πρωί έως το τέλος της μαθητικής παρέλασης η κυκλοφορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου