Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Οκτωβρίου 25, 2024

Καββαδάς: "300.000 ευρώ για αποκατάσταση ζημιών από φυσικές καταστροφές για το Δήμο Λευκάδας"


300.000 ευρώ θα είναι διαθέσιμα στο Δήμο Λευκάδας για την αποκατάσταση ζημιών από φυσικές καταστροφές
, έπειτα από συναντήσεις που είχε το προηγούμενο διάστημα ο Βουλευτής Ν. Λευκάδας, Θανάσης Καββαδάς, με τον Υπουργό Εσωτερικών, κ. Θεόδωρο Λιβάνιο, και με τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, κ. Χρήστο Τριαντόπουλο.

Ο Βουλευτής επεδίωξε τις συναντήσεις προκειμένου να επισημάνει την αναγκαιότητα έγκρισης χρηματοδότησης για την αποκατάσταση τμημάτων οδικού δικτύου, λόγω έντονων καιρικών φαινομένων, σε κοινότητες του Δήμου Λευκάδας. Αναφέρθηκε ακόμη στην ανάγκη να εξασφαλιστεί επιπλέον χρηματοδότηση 300.000 ευρώ για τη διάνοιξη και επισκευή του παράλληλου δρόμου του παραλιακού μετώπου της Βασιλικής, και 100.000 ευρώ για την αποκατάσταση του δρόμου που οδηγεί στον Προφήτη Ηλία. Τέλος, ζήτησε χρηματοδότηση 150.000 ευρώ για την αποπεράτωση του Δημαρχείου του Μεγανησίου.

Οι Υπουργοί ενέκριναν σε πρώτη φάση τις 300.000 ευρώ για το Δήμο Λευκάδας ενώ δεσμεύθηκαν ότι στην επόμενη κατανομή θα διατεθούν και άλλα χρήματα στους δύο δήμους.

Ο Βουλευτής παραμένει σε στενή συνεργασία με τους δύο Δήμους, επιδιώκοντας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στη χρηματοδότηση έργων απαραίτητων για τις τοπικές κοινότητες και τους κατοίκους του νομού.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου