Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Οκτωβρίου 21, 2024

Μπούρης: “Εργαζόμαστε για ένα ισχυρό Επιμελητήριο, πυλώνα της ανάπτυξης στο Νομό Πρέβεζας”


Μήνυμα αισιοδοξίας, ενότητας και συνεργασίας για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στο Νομό Πρέβεζας έστειλε η παρουσίαση  των μελών του συνδυασμού «ΝΕΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ», με επικεφαλής τον Γιάννη Μπούρη, ενόψει των εκλογών του Επιμελητηρίου Πρέβεζας, που θα πραγματοποιηθούν στις 16 και 17 Νοεμβρίου 2024.

«Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους συνεργάτες που πλαισιώνουν τα Τμήματα του συνδυασμού μας «ΝΕΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ» και συναποτελούν μία δυνατή ομάδα επαγγελματιών.

Ένα πλήρως αντιπροσωπευτικό της επιχειρηματικής ανθρωπογεωγραφίας του Νομού Πρέβεζας συνδυασμό, που συνθέτει την εμπειρία με την ανανέωση.  

Επαγγελματίες που έχουν τις γνώσεις και τη διάθεση να συμβάλλουν στο διαχρονικό στόχο μας για ένα σύγχρονο Επιμελητήριο, το οποίο ανταποκρίνεται στις ανάγκες των μελών του και αποτελεί σημείο αναφοράς για τον Επιμελητηριακό θεσμό,  σ’ όλη την Ελλάδα» ανέφερε ο εκ νέου υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας, Γιάννης Μπούρης.

Μετά τις εκλογές του 2018 η νέα διοίκηση με Πρόεδρο τον κ. Μπούρη κατάφερε να εκσυγχρονίσει το Επιμελητήριο Πρέβεζας και να το βάλει στις ράγες ανάπτυξης και διεκδίκησης προγραμμάτων κατατάσσοντάς το στα κορυφαία της Ελλάδας σύμφωνα με επίσημα στοιχεία των Υπουργείων.

«Καταφέραμε να βγάλουμε από το οικονομικό και αναπτυξιακό τέλμα το Επιμελητήριο με την ανάληψη της διοίκησης. Στελεχώσαμε με εξειδικευμένο προσωπικό το Επιμελητήριο και σε συνεργασία με τα μέλη της Διοίκησης καταφέραμε να υλοποιήσουμε στο ακέραιο τις δεσμεύσεις προς τον επιχειρηματικό κόσμο του Νομού.  Όταν παραλάβαμε το Επιμελητήριο Πρέβεζας στο ταμείο υπήρχαν μόνο 9.000 ευρώ. Με μεγάλο αγώνα όλων μας και χρηστή Διοίκηση πλέον είμαστε περήφανοι που σήμερα τα διαθέσιμα αγγίζουν τα 350.000 ευρώ, χρήματα που διατίθενται ήδη και θα διατεθούν για την περεταίρω ανάπτυξη του επιχειρείν του Νομού μας», επεσήμανε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου.

Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «ΝΕΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ»  περιλαμβάνει 51 επιχειρηματίες από όλους τους κλάδους της επιχειρηματικότητας και από όλους τους Δήμους του Νομού.

Από το Δήμο Πρέβεζας, το Δήμο Πάργας και το Δήμο Ζηρού

Στις 16 και 17 Νοεμβρίου 2024, ο επιχειρηματικός κόσμος της Πρέβεζας, θα κληθεί, να αναδείξει τη νέα διοίκηση.

Συνεχίζουμε και προχωράμε μπροστά. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, η επιχειρηματικότητα χρειάζεται ισχυρή ηγεσία, καινοτόμο σκέψη και ανθρώπους με όραμα.  
Γι΄ αυτό χρειαζόμαστε ένα Επιμελητήριο που θα είναι σύγχρονο, ευέλικτο και δίπλα σε κάθε επιχείρηση. 

ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου