Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Οκτωβρίου 07, 2024

Νέος σύλλογος Εδαφοσφαίρισης στην Πρέβεζα


Ο νεοσύστατος Σύλλογος Εδαφοσφαίρισης Προμηθέας Πρέβεζας παρότι έλαβε από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση μόλις την περασμένη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, έδωσε το παρόν και συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εδαφοσφαίρισης που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Εδαφοσφαίρισης και διεξήχθη στην Βάρκιζα Αττικής το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Οκτωβρίου 2024.


Η ντουμπλέτα του Προμηθέα αποτελούμενη από τους αθλητές του Συλλόγου μας, Ντόντορο Άγγελο και Χρήστου Χρήστο είχε μία εξαιρετική πορεία και κατέκτησε την τρίτη (3η) θέση κρατώντας πολύ ψηλά την σημαία της Πρέβεζας, όπως αρμόζει άλλωστε στην πόλη μας η οποία αποτελεί την Μητρόπολη της ελληνικής Εδαφοσφαίρισης.

Οι δύο αθλητές μας συνεπικουρούμενοι από τον Πρόεδρο του Προμηθέα Πρέβεζας Κώνστα Βασίλειο, με την εξαιρετική αγωνιστική επίδοση αλλά και με την υποδειγματική συμπεριφορά τους εντός και εκτός των αγωνιστών χώρων, κέρδισαν την εκτίμηση και απέσπασαν τα εύσημα από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΕΔ και από την συντριπτική πλειοψηφία των συμμετεχόντων αθλητών αλλά και των παρευρισκόμενων θεατών. 

Με αυτόν τον τρόπο ο Προμηθέας Πρέβεζας καθιερώθηκε με το καλημέρα στο Πανελλήνιο ως μία ανερχόμενη νέα δύναμη του Petanque στην χώρα μας.

Ο Σύλλογός μας συγχαίρει θερμά τους δύο προαναφερόμενους αθλητές του και εύχεται τόσο σε αυτούς όσο και στους υπόλοιπους αθλητές του, να έχουν στο μέλλον ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες, οι οποίες βεβαίως θα έρθουν μέσα από την σκληρή προπόνηση, την καλή οργάνωση και την προσήλωση στους στόχους που έχουμε θέσει.

Η δύναμη του Συλλόγου μας είναι η ποιότητα του ανθρώπινου δυναμικού του , τόσο σε επίπεδο Μελών όσο και σε επίπεδο Αθλητών και γι αυτό είμαστε πεπεισμένοι ότι τα καλύτερα έπονται δεδομένου ότι, "Ουκ εν τω πολλώ το ευ, αλλ' εν τω ευ το πολύ".



                        Με εκτίμηση    
                            Για το ΔΣ
                         Ο   Πρόεδρος
   
                   Κώνστας  Βασίλειος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου