Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Οκτωβρίου 20, 2024

ΠΡΕΒΕΖΑ: Έπεσε η αυλαία των αγώνων Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής


Με τις απονομές το μεσημέρι της Κυριακής 20/10 ολοκληρώθηκε το τριήμερο αγώνων Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής “Miss Daphne” ΑGG International cup & Κύπελλο Ελλάδας 2024 που φιλοξενήθηκε στο ΔΑΚ Πρέβεζας.

Πλήθος κόσμου για τρεις μέρες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν πλούσιο θέαμα, χάρη, αρμονία και απαιτητικά προγράμματα.

Στους αγώνες συμμετείχαν περίπου 350 αθλήτριες με διοργάνωση του Δήμου Πρέβεζας σε συνεργασία με τη Διεθνή και Ελληνική Ομοσπονδία Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής, την Περιφερειακή Ενότητα, το Επιμελητήριο και τους τοπικούς Αθλητικούς Γυμναστικούς Συλλόγους «Καλλισθένης» και «Κλεοπάτρα».

Αφού ολοκληρώθηκαν οι αγώνες, σειρά είχαν οι απονομές από τον Δήμαρχο Πρέβεζας, Νίκο Γεωργάκο, τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη, Τάσο Δράκο και τους αντιδημάρχους, Χρήστο Μάκη και Φώτη Ζέρβα.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδία Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής Γιώργος Βαϊόπουλος σε δηλώσεις του ανέφερε ότι στόχος της Ομοσπονδίας είναι η καθιέρωση σε μόνιμο επίπεδο του Κυπέλλου "Miss Daphne" στην πόλη μας , γεγονός που συνεπάγεται με πολλαπλά οφέλη τόσο για την ανάδειξη του αθλήματος όσο και για την τοπική οικονομία και προβολή της περιοχής και ευχαρίστησε τον Δήμο Πρέβεζας και τον Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο για την άψογη συνεργασία τους.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου