Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Οκτωβρίου 22, 2024

Προς την έξοδο ο... "Δεν υπάρχουν λεφτόδεντρα για δρόμους στην Ήπειρο" Νίκος Ταχιάος


Προς την έξοδο ο εξωκοινοβουλευτικός υφυπουργός Ταχιάος, οποίος πριν από ένα χρόνο περίπου είχε αναφέρει δημόσια ότι  
"λεφτόδεντρα δεν υπάρχουν για τους δρόμους της Ηπείρου"

Όπως αναφέρει η στήλη "Τhe Big Mouth" στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν αρχίσει να δυσκολεύουν αρκετά τα πράγματα για τον υφυπουργό Υποδομών, Νίκο Ταχιάο. Δεν αποκλείεται κατά το αμέσως προσεχές διάστημα ο Μακεδόνας πολιτικός να αναγκαστεί ακόμη και να παραιτηθεί, δεδομένου ότι πλέον ούτε η κεντρική κυβέρνηση, ούτε ο υπουργός Σταϊκούρας αντέχουν τις απανωτές γκάφες του. 

Για παράδειγμα, όταν έμαθαν στο Μαξίμου ότι επισκέφθηκε (χθες) τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Στέλιο Αγγελούδη, για να του ζητήσει να μετατεθούν έναν μήνα αργότερα τα εγκαίνια του Μετρό στη συμπρωτεύουσα, βγήκαν από τα ρούχα τους. 

Και αυτό γιατί ήταν κομματάκι δύσκολο να πάνε και να πουν στον πρόεδρο Μητσοτάκη ότι μάλλον έκανε λάθος που έσπευσε να προαναγγείλει τα εγκαίνια, γιατί ο υφυπουργός του επιθυμούσε να προετοιμαστεί καλύτερα. 

Επειδή, λοιπόν, στο Μαξίμου έχουν αντιληφθεί ότι ο Ταχιάος έχει χάσει τον κυβερνητικό προορισμό, δεν αποκλείεται να υπάρξει έκτακτη στάση από τον αρχηγό Κυριάκο, προκειμένου να κατέβει από τον συρμό ο υφυπουργός Υποδομών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου