Στο 24ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γενικής Αεροπορίας στο αγώνισμα Rally Flying συμμετέχουν «Τα καλύτερα πληρώματα του κόσμου σε μια επίδειξη στρατηγικής και ακρίβειας στην πτήση-πλοήγηση»
Η Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία (ΕΛΑΟ), για πρώτη φορά μετά από 22 χρόνια συγκρότησε Εθνική Ομάδα από τα πληρώματα που διακρίθηκαν σε τέσσερις Πανελλήνιους αγώνες «κριτήριο» και θα συμμετέχει στο 24ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Rally Flying (24ο WRFC 2025) που θα διεξαχθεί στην Φερράρα Ιταλίας από 30/8-6/9/2025.
Ένα από τα τρία ελληνικά πληρώματα, είναι με τους Νικόλαο Σαμπράκο και Ιωάννη Φίλο από την Αερολέσχη Πρέβεζας.
Τα Ελληνικά πληρώματα προγραμματίζεται να αναχωρήσουν από Ελλάδα με τα αεροσκάφη των αερολεσχών τους την 27/8/2025 προκειμένου να έχουν διαθέσιμο χρόνο προετοιμασίας και στην Ιταλία.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου