Τα σημεία όπου υλοποιούνται σημαντικά έργα στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας επισκέφτηκε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, Αλέξανδρος Καχριμάνης προκειμένου, όπως αναφέρει να δει από κοντά την πορεία των εργασιών και να διαπιστώσει την πρόοδο που έχει επιτευχθεί.
Ειδικότερα, τα βασικά σημεία που αναφέρει έχουν ως εξής:
- Κόμβοι Νικόπολης (παλιά Σμυρτούλα), Ακτίου και Μονολιθίου. Οι εργασίες προχωρούν με ικανοποιητικό ρυθμό, παρόλο που δεν καταφέραμε να παραδώσουμε το τμήμα μέχρι τις 15 Ιουνίου, όπως ήταν ο αρχικός στόχος. Εργαζόμαστε εντατικά, και ευελπιστούμε πως μέχρι το τέλος του μήνα θα έχει ολοκληρωθεί αυτό το κομμάτι, δίνοντας μια σημαντική ανάσα στην κυκλοφορία της περιοχής.
- Μια ακόμη σημαντική εξέλιξη είχαμε σήμερα, καθώς εκδόθηκε η απόφαση για την προσωρινή τιμή μονάδας στο έργο του Ελαιώνα – από την είσοδο της Πρέβεζας έως το Αρχαιολογικό Μουσείο. Πλέον, μπορούμε να προχωρήσουμε και σε αυτό το έργο, που περιλαμβάνει τους κόμβους ,στη ΒΙ.ΠΕ. και την είσοδο της πόλης από το Αρχαιολογικό Μουσείο. Αξίζει να αναφερθεί ότι η Περιφέρεια Ηπείρου δικαιώθηκε πλήρως – και στις τρεις φορές που η υπόθεση εξετάστηκε στο Δικαστήριο, ακόμη και στο Συμβούλιο της Επικρατείας.
- Παράλληλα, συνεχίζονται χωρίς προβλήματα οι εργασίες για την ανέγερση του νέου Διοικητηρίου της Π.Ε. Πρέβεζας, στο Κάστρο του Αγίου Ανδρέα. Η εκσκαφή των θεμελίων ολοκληρώθηκε απρόσκοπτα, παρουσία και της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας, γεγονός που μας επιτρέπει να συνεχίσουμε το έργο με σταθερότητα και ασφάλεια.
- Συνεχίζουμε με συνέπεια, με σχέδιο και αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες. Τα έργα αυτά δεν είναι απλώς υποδομές – είναι το μέλλον του τόπου μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου