Συνελήφθησαν τέσσερις νεαροί 20, 22, 23 και 26 ετώνΣε βάρος των οποίων έχει σχηματιστεί δικογραφία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων
Σε τέσσερις συλλήψεις προχώρησαν αστυνομικοί του Α.Τ. Ακτίου Βόνιτσας στην περιοχή της Παλαίρου, χθες 26 Ιουλίου, έπειτα από καταγγελία 21χρονης Αγγλίδας τουρίστριας.
Η νεαρή που βρίσκεται για διακοπές στην περιοχή κατήγγειλε τέσσερις νεαρούς 20, 22, 23 και 26 ετών, σε βάρος των οποίων έχει σχηματιστεί δικογραφία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, όπως πληροφορείται το agrinionews.gr.
Σύμφωνα με το agrinionews.gr, η καταγγέλλουσα υποστηρίζει πως, ενώ συνευρισκόταν ερωτικά με τον έναν εξ αυτών, οι τρεις άλλοι βιντεοσκόπησαν την πράξη και τη διαμοίρασαν μέσω κινητών τηλεφώνων.
Οι νεαροί συλληφθέντες από μεριάς τους αρνούνται ότι προέβησαν σε διανομή του υλικού, υποστηρίζοντας ότι αυτό διεγράφη αμέσως.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου