Αυστηρή προειδοποίηση απευθύνει ο Δήμος Σουλίου για όσους επιθυμούν να διασχίσουν τον Αχέροντα από την Γλυκή προς τις Πηγές μετά από πτώση μεγάλου βράχου που σημειώθηκε την Κυριακή (27/7/2025), σε μικρή απόσταση από εκδρομείς που βρισκόταν στο ποτάμι.
Ο Δήμος έχει τοποθετήσει από πέρυσι ενημερωτικές πινακίδες σε όλο το επικίνδυνο τμήμα προειδοποιώντας τους επισκέπτες για τις πτώσεις βράχων.
Μετά το συμβάν της Κυριακής, όπου βράχος έπεσε δίπλα σε παρέα εκδρομέων χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί ο Δήμος τονίσει σε νέα ανακοίνωσή του “ πως η διέλευση του φαραγγιού στον Αχέροντα γίνεται με ευθύνη των περιπατητών, καθώς παρουσιάζεται έντονη πτώση λίθων” και καλούνται οι πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί,
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου