Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Αυγούστου 09, 2025

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα - Στην 22η θέση η Πρεβεζάνα Χαρά Γέρου με νέο ατομικό ρεκόρ - Βίντεο


Με τα 10.000 μ. βάδην των γυναικών Κ20 άνοιξε το πρόγραμμα
της 3ης αγωνιστικής ημέρας του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Τάμπερε. 

Η Χαρά Γέρου από την Πρέβεζα, στα 16 της χρόνια μετείχε στην πρώτη μεγάλη διοργάνωση της ζωής της και το πρόσημο από το αποτέλεσμα της μόνο θετικό μπορεί να είναι.

Η νεαρή πρωταθλήτρια πήρε την 22η θέση στο αγώνισμα τερματίζοντας σε 50.14.66 βελτιώνοντας το 50.31.90 που είχε νωρίς φέτος στη χρονιά.

Η αθλήτρια που προπονείται με τον Δημήτρη Γεωργοπέτρη στην Πρέβεζα μετείχε σε μια πολύ δυνατή κούρσα με έντονο συναγωνισμό και ήταν η δεύτερη μικρότερη σε ηλικία στον αγώνα. 

Και οι 24 αθλήτριες που τερμάτισαν βελτίωσαν τα ατομικά τους ρεκόρ, ενώ η Ισπανίδα Σοφία Σαντακρού που πήρε το χρυσό μετάλλιο βελτίωσε και το ρεκόρ της χώρας της με 43.47.89. Το ίδιο έκανε και η Ιταλίδα Σερίνα ντι Φάμπιο με 43.56.25 που ήταν δεύτερη και το βάθρο έκλεισε με την επίσης Ισπανίδα Αλντάρα Μεϊλάν με 44.15.89.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου