Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 20, 2025

Σύλληψη 32χρονου για βίαιη ληστεία σε βάρος 22χρονου στη Λευκάδα - Τον τραυμάτισε και του πήρε 1.000 ευρώ


Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λευκάδας προχώρησαν στη σύλληψη 32χρονου ημεδαπού, στο πλαίσιο διερεύνησης περιστατικού ληστείας που σημειώθηκε στην πόλη της  Λευκάδας, σε βάρος 22χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 32χρονος προσέγγισε τον 22χρονο και αφού τον τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο, του απέσπασε τσαντάκι που περιείχε το χρηματικό ποσό των -1.000- ευρώ και στη συνέχεια διέφυγε πεζός.

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για το αδίκημα της ληστείας, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ, στην κατοχή του, βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου