Διήμερες οι εκδηλώσεις για τον εορτασμός της επετείου
Η πόλη της Πρέβεζας, στις 21 Οκτωβρίου και ημέρα Τρίτη, θα γιορτάσει φέτος τα 113 χρόνια από την Απελευθέρωσή της.
Προκειμένου να δοθεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερη βαρύτητα στο σημαντικότερο γεγονός της νεότερης ιστορίας της πόλης μας, ο Δήμος, διοργανώνει σειρά εκδηλώσεων οι οποίες ξεκινούν την Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2025 και κορυφώνονται την Τρίτη στις 21 Οκτωβρίου 2025.
Οι εκδηλώσεις στο πλαίσιο του εορτασμού της Απελευθέρωσης θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2025.
Την Δευτέρα 20-10-2025 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο «ΟΑΣΗ» που θα περιλαμβάνει την ομιλία του Δημήτριου Κατηνιώτη (ανώτερος αξιωματικός πολεμικού ναυτικού) με θέμα: Η Ναυτική-Πολεμική Ιστορία της Πρέβεζας και μουσικό πρόγραμμα με την Παραδοσιακή Χορωδία του Μιχάλη Ζάμπα η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν .
Στις 20-10-2025 και ώρα 12:00 θα πραγματοποιηθεί επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο πεσόντων της Νικόπολης παρουσία αντιπροσωπειών και επισήμων των φορέων της πόλης και σχολικών μονάδων.
Στις 21-10-2025 στις 10:30 θα πραγματοποιηθεί Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Χαραλάμπους και πανηγυρικός της ημέρας από καθηγητή της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων από τις επίσημες αρχές του Δήμου και των προσκεκλημένων στο Μνημείο Ηρώων της πόλης.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου