Σε κλίμα σεβασμού και εκτίμησης, πραγματοποιήθηκε απονομή τιμητικής πλακέτας στον Πρόεδρο της Λ.Ε.Κ. από τον Διοικητή της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Πρέβεζας, Πύραρχο Χρήστο Γκίγκη.
Η συγκεκριμένη τιμητική πράξη αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση της εξαιρετικής συνεργασίας, της διαρκούς υποστήριξης και της κοινής προσπάθειας για την προαγωγή της ασφάλειας και της προσφοράς προς την κοινωνία.
Η σύμπραξη φορέων με κοινό όραμα και υπευθυνότητα αποδεικνύει ότι η συνεργασία αποτελεί θεμέλιο λίθο για ουσιαστικό και αποτελεσματικό έργο.
Με αφορμή την αποχώρησή του λόγω μετάθεσης, η ΛΕΚ Ν. Πρέβεζας εκφράζει τις ευχαριστίες της για την αφοσίωση, το ήθος και το αποτύπωμα που αφήνει πίσω του.
Η παρουσία του υπήρξε καθοριστική και η συνεργασία μας θα αποτελεί σημείο αναφοράς.
Του ευχόμαστε από καρδιάς καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στη νέα του διαδρομή, με την ελπίδα οι δρόμοι μας να συναντηθούν ξανά.




%20.gif)



Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου