Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Μαρτίου 22, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Αποκαλυπτικό – Συνάντηση Κων/νου Καράμπελα με Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου


Σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών στην περιοχή του Συντάγματος, πραγματοποίησαν προγραμματισμένη συνάντηση το πρωινό της Παρασκευής 20/3, ο Κωνσταντίνος Καράμπελας, γόνος γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας της Πρέβεζας με τη Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου.

Έτσι, συνεργάτης του PrevezaBest ο οποίος βρέθηκε στο σημείο, δεν έχασε την ευκαιρία να αποθανατίσει τη στιγμή. Ενώ, όπως ενημερωθήκαμε το κυρίαρχο θέμα συζήτησης ήταν θέματα που απασχολούν την Περιφέρεια της Ηπείρου. 

Να αποκαλύψουμε ότι ο κ.Καράμπελας, συνδέεται με μακρόχρονη φιλία με την κ.Ασημακοπούλου και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει έρθει σε επικοινωνία μαζί της για να της θέσει διάφορα ζητήματα με επίκεντρο την Πρέβεζα. Χωρίς βέβαια ο ίδιος να κατέχει κάποιο αξίωμα απλά και  μόνο από αγάπη για τον τόπο του. 

Και ασφαλώς χρειαζόμαστε τέτοιους ανθρώπους οι οποίοι και γνωριμίες έχουν αλλά και τις ιδέες για το καλό του τόπου μας. Το αν ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Καράμπελας σκοπεύει να ασχοληθεί με τα κοινά αυτό δεν το γνωρίζουμε….αλλά γιατί όχι, άλλωστε πληροί όλες τις προυποθέσεις….!!!

Οψόμεθα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου