Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Ιανουαρίου 31, 2013

Επίθεση σε Βούλγαρο αρχινονό. Βρέθηκε το όπλο της απόπειρας δολοφονίας του


Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ένας Πατριάρχης του υπόκοσμου της Βουλγαρίας, ο Zlantomir Ivanov, μετά από επίθεση που δέχτηκε έξω από το Δικαστήριο της Σόφιας 
Τέσσερις σφαίρες δέχθηκε ο αρχηγός της Βουλγαρικής μαφία Zlatomir Ivanov την ώρα που ανέβαινε τις σκάλες του Δικαστικού Μεγάρου στο κέντρο της Σόφιας

Σύμφωνα με τις αρχές ο 44χρονος αρχινονός δέχθηκε τις σφαίρες πιθανότατα από ελεύθερο σκοπευτή ο οποίος βρισκόταν στο απέναντι κτήριο από Δικαστήριο. Δύο από αυτές των βρήκαν στα πόδια, μια στο χέρι και η τέταρτη στο στομάχι.
Ευρύτερα γνωστός με το ψευδώνυμο "Zlatko Baretata "- "The Beret", ο Ivanov είχε υπηρετήσει στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία της βουλγαρικής Αστυνομίας, την περίοδο 1991-1993, προτού επιλέξει να πορευτεί σε πιο κερδοφόρα μονοπάτια.
Αμέσως μετά την επίθεση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μαζί με τον σωματοφύλακά του, ο οποίος πυροβολήθηκε επίσης.
Ο Beret, που ήταν σε  κατ 'οίκον περιορισμό λόγω προβλημάτων υγείας, επρόκειτο να υποβληθεί  σε χειρουργική επέμβαση για τα τραύματα του.
Το αφεντικό της Βουλγαρικής  μαφίας γεννήθηκε στις 15 Οκτωβρίου 1968  στο Gurkovo. Αποφοίτησε από το  αθλητικό γυμνάσιο  της Stara Zagora και ειδικεύτηκε στην πάλη.
Δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 30 επιχειρήσεις μεταξύ των οποίων σε εταιρίες  εμπορίου πετρελαιοειδών, χημικών και φαρμακευτικών ουσιών. Κατέχει, επίσης, χώρους τυχερών παιχνιδιών, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Focus.
Μεταξύ 1997 και 2001, ήταν ύποπτος για κυκλώματα πορνείας και  λαθρεμπορίου κλεμμένων αυτοκινήτων.
Η Βουλγαρία είναι το φτωχότερο μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εξακολουθεί να μαστίζεται από τη διαφθορά και το οργανωμένο έγκλημα.
Βρέθηκε το όπλο της απόπειρας
Βρέθηκε το όπλο της απόπειρας κατά του 44χρονου αρχιμαφιόζου. Σύμφωνα με τις αρχές πρόκειται για ένα αυτόματο "Καλάσνικοφ" με οπτική σκόπευση, λυόμενο κοντάκι και σιγαστήρα.
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του αρμοδίου εκπροσώπου της εισαγγελίας της Σόφιας οι αστυνομικές αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο η δολοφονική απόπειρα να οφείλεται σε ξεκαθάρισμα παλιών λογαριασμών του 44χρονου, ο οποίος φέρεται αναμεμειγμένος σε πολυάριθμες δολοφονίες και δολοφονικές απόπειρες στο παρελθόν από τα βουλγαρικά ΜΜΕ, ή σε προσπάθεια του να "ξαναβάλει χέρι" στην διακίνηση των παράνομων ναρκωτικών ουσιών διαμέσου της Βουλγαρίας, η οποία "εκνεύρισε τους άλλους παίκτες, ενόψει της δυσμενής συγκυρίας στον τομέα αυτό".

news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου