Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Ιανουαρίου 30, 2013

Λύσεις της τελευταίας στιγμής για τον Παναθηναϊκό


Aθήνα
Τις μεταγραφές της τελευταίας στιγμής αναζητά ο Παναθηναϊκός καθώς η χειμερινή μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται. Ετσι σύμφωνα με πληροφορίες οι «πράσινοι» έχουν στη λίστα τους και τον Φερνάντο Καβενάγκι. Ο 30χρονος επιθετικός της Βιγιαρεάλ φέρεται να είναι, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ισπανία, ένα βήμα πριν τον δανεισμό του στον Παναθηναϊκό. 

Ο Αργεντινός φορ, κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου, θέλει να φύγει από την Βιγιαρεάλ που αγωνίζεται στη Β’ Ισπανίας, ενώ δεν αποτελεί βασική επιλογή του προπονητή του. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στη Ρίβερ Πλέιτ, την Σπάρτακ Μόσχας, τη Μπορντό, ενώ ακόμη έπαιξε σε Μαγιόρκα, Ιντερνασιονάλ και ξανά στη Ρίβερ Πλέιτ, πριν μετακομίσει στα «κίτρινα υποβρύχια».

Προς Ιταλία και ο Χριστοδουλόπουλος

Μετά το Νίκο Σπυρόπουλο, παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί, από χθες, και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Οι δύο παίκτες ήρθαν σε συμφωνία με την ΠΑΕ για τη λύση της συνεργασίας τους, καθώς θα συνεχίσουν την καριέρα τους σε ομάδες του εξωτερικού. 
Για τον πρώτο είναι ήδη γνωστό πως θα ενταχθεί στο δυναμικό της Κιέβο, ενώ και ο δεύτερος αναμένεται να ακολουθήσει το δρομολόγιο προς την Ιταλία. 
Συγκεκριμένα ο 26χρονος διεθνής είναι στις τελικές επαφές για να φορέσει τη φανέλα της Μπολόνια και δεν αποκλείεται σήμερα να ταξιδέψει στην Ιταλία για να διαπραγματευτεί τις τελευταίες λεπτομέρειες για την υπογραφή των
συμβολαίων

in.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου