Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Φεβρουαρίου 26, 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ:Γιάννης Τσεγγελίδης, Σπύρος Παπαδιώτης, Γιώργος Φίτσας, Σάκης Κωστής, Γιαννίκος Μήτσης, Στέλιος Παπαδίας. Σ' Αυτούς Οφείλεται Ο Στολισμός επί της Λ.Ειρήνης



Έντονα αποκριάτικο Τριήμερο από το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας.
Από την Παρασκευή 1η Μαρτίου μέχρι και την Κυριακή 3 Μαρτίου




Η κοπή πίττας του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία ανήκει στο παρελθόν, το ερχόμενο τριήμερο από την Παρασκευή 1η Μαρτίου μέχρι και την Κυριακή 3 Μαρτίου, το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας θα σκορπίσει στην πόλη της Πρέβεζας έντονο άρωμα Αποκριάς. Την Παρασκευή 1η Μαρτίου πραγματοποιείται ο Κόκκινος Χορός (Memories), το Σάββατο 2 Μαρτίου η τελετή έναρξης (Πεζόδρομος Μπάλκου) και την Κυριακή 3 Μαρτίου η «Άσωτη γιορτή» (Λ. Ειρήνης).


Αναλυτικά το πρόγραμμα των  εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Παρασκευή 1/3/2013 ώρα 21.30 Κόκκινος Χορός (Memories Bar)

Στη βραδιά η αμφίεση είναι  μόνο κόκκινη, από καπέλα κόκκινα, περούκες κόκκινες, αποκριάτικες στολές κόκκινες, παντελόνια κόκκινα, φούστες κόκκινες, γόβες κόκκινες, γυαλιά με κόκκινο  σκελετό μέσα σε ένα αποκριάτικο ντελίριο. Ο Κόκκινος χορός λαμβάνει χώρα φέτος στο Memories Bar και προμηθευτείτε ότι κόκκινο έχετε, γι’ αυτή τη βραδιά, της Παρασκευής 1ης Μαρτίου. Η προσέλευση στον κόκκινο χορό ξεκινά ώρα 21.30.




Σάββατο 2/3/2013 ώρα 20.30 Τελετή έναρξης (Πεζόδρομος Μπάλκου)- Party Prevere

Με μια σειρά από  υπέροχα μουσικά και χορευτικά  σχήματα ο πεζόδρομος της Β΄Μπάλκου, θα πάρει έντονο άρωμα Αποκριάς, το Σάββατο 2 Μαρτίου ώρα 20.30.  Στο πρόγραμμα της τελετής έναρξης του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, συμμετέχουν : Χορευτικός όμιλος «Πρέβεζα» του Γιάννη Θάνη, σύλλογος ρυθμικής γυμναστικής «ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ» της Βάσως Ζαντραβέλη. Δεύτερο δημοτικό σχολείο Πρέβεζας (υπεύθυνη Ιουλία Λύρου), Χορευτική Ομάδα Ζούμπα και Λάτιν της Μαριέττας Γκούμα, PA’ BAILAR (πολιτιστική μη κερδοσκοπική ομάδα με σκοπό τη διάδοση και τη σωστή εκμετάλλευση της χορευτικής παράδοσης της Νοτίου Αμερικής , του Αργεντίνικου Τάνγκο καθώς και της Νοτίου Ευρώπης), Το χορευτικό του συλλόγου του Αγίου Θωμά (Χοροδιδάσκαλος Γιώτα Ροντογιάννη).




Κυριακή 3/3/2013 ώρα 20.30 «Άσωτη γιορτή» (Λ.Ειρήνης Piccolo Café)

Αποκριάτικη μουσική, στιγμές  χαλάρωσης ,δωρεάν σουβλάκια από  τους χορηγούς της εκδήλωσης και  κρασί. Οι ψησταριές θα πάρουν φωτιά, τα γέλια θα δώσουν και θα πάρουν και η Κυριακή του Ασώτου, γιορτάζεται  με μοναδικό τρόπο από τους συμμετέχοντες  στο Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας, λίγο πριν τη στροφή για την τελική ευθεία που περιλαμβάνει: περιήγηση των Καρναβαλιστών (Παρασκευή 8/3/2013), την ποδαράτη παρέλαση (Σάββατο 9/3/2013) και την αποκριάτικη με άρματα παρέλαση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας (16/3/2013).

Χορηγοί των εκδηλώσεων είναι  COPY PRINT, ΥΠΕΡΑΓΟΡΑ ΚΡΕΑΤΩΝ ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΜΑΝΟΥ ΜΑΣΟΥΤΗΣ SUPER MARKETS, ΥΙΟΙ Χ. ΓΙΟΛΔΑΣΗ Ι. ΠΑΠΑΣΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.


Οφείλουμε να σημειώσουμε ότι ο Δήμος παραχώρησε την καλαθοφόρο για τον στολισμό επί της Λ.Ειρήνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου