Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Μαρτίου 03, 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ:Εντυπωσιακή Η Έναρξη Του Καρναβαλικού Κομιτάτου


Πλημμύρισε από κόσμο ο πεζόδρομος της Β Μπάλκου στην τελετή έναρξης του Καρναβαλικού Κομιτάτου.Μικροί και Μεγάλοι Καρναβαλιστές αψήφισαν το τσουχτερό κρύο και δώσαν όλοι το παρών στην εκδήλωση.Πολλά τα μουσικοχορευτικά σχήματα που έλαβαν μέρος στην τελετή με πρωτότυπες χορογραφίες.
Τα σχήματα τα οποία έλαβαν μέρος στην τελετή :Χορευτικός όμιλος <<Πρέβεζα>> του Γίαννη Θάνη,σύλλογος ρυθμικής γυμναστικής <<ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ>> της Βάσως Ζαντραβέλη,Δεύτερο  Δημοτικό σχολείο Πρέβεζας{υπεύθυνη Ιουλία Λύρου},Χορευτική ομάδα Ζούμπα και Λάτιν της Μαριέττας Γκούμα, PA' BAILAR{πολιτιστική μη κερδοσκοπική ομάδα με σκοπό τη διάδοση και τη σωστή εκμετάλλευση της χορευτικής παράδοσης της Νοτίου Αμερικής,του Αργεντίνικου Τάνγκο καθώς και της Νοτίου Ευρώπης}.Το χορευτικό του συλλόγου του Αγίου Θωμά {Χοροδιδάσκαλος Γιώτα Ροντογιάννη}.Αμέσως μετά το πέρας της τελετής ακολούθησε πάρτυ στο καφέ PREVERE. 

Παράπονα εξέφρασαν μέλη του καρναβαλικού κομιτάτου για την μηδενική συμμετοχή του Δήμου τόσο για την απουσία τους απο την τελετή έναρξης,όσο και για το γεγονός ότι δεν  υπήρξε καμία βοήθεια απο πλευράς Δήμου. Μέλη του Κομιτάτου ανέφεραν στο prevezabest πως όλα τα έξοδα της εκδήλωσης τα επωμίστηκε το Κομιτάτο. 

Τις επόμενες ώρες θα ακολουθήσουν πλάνα απο την τελετή έναρξης του Καρναβαλικού Κομιτάτου 

















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου