Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Μαρτίου 03, 2013

Ε.Ν.Α. Πρέβεζας:Πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα εν όψει του Πανελληνίου Συνεδρίου τον Σεπτέμβρη


Σε θερμό κλίμα πραγματοποίθηκε η Ημερίδα της Ε.Ν.Α. Πρέβεζας όπου συζητήθηκε η συμβολή των συνεδρίων.Την εκδήλωση τίμησαν ο Περιφερειάρχης κ. Καχριμάνης,ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ιωάννου, ο Περιφερειακός σύμβουλος κ. Ζιάκας καθώς και οι εντεταλμένοι σύμβουλοι του
Δήμου κ.κ. Κορωναίος ,Φραγκούλης.


Ο Πρόεδρος της Ε.Ν.Α.Πρέβεζας κ. Ραβανός ξεκαθάρισε απο την πρώτη στιγμή ότι πρωταρχικός του σκοπός είναι το 20ο συνέδριο να γίνει στην Πρέβεζα. 
Ο Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών κ.Ζαφείρης επισήμανε τις επιπτώσεις ενός συνεδρίου σε μια περιοχή.Ποιοι είναι οι στόχοι ποιες προυποθέσεις χρειάζονται για ένα συνέδριο.Ο τεχνικός σύμβουλος της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών κ. Μιχαηλίδης έκανε εκτεταμένη αναφορά στο πανελλήνιο συνέδριο της Ε.Ν.Α αγροτών το οποίο όπως ανέφερε είναι "σημείο αναφοράς για την Ε.Ν.Α.".Άισθηση προκάλεσε η δήλωση του κ. Φραγκούλη ο οποίος ανέφερε ότι "Ο Δήμος θα στηρίξει αυτή την προσπάθεια αλλά εξαρτάται απο εσάς τους ίδιους".Χαιρετισμό απηύθυνε ο Προιστάμενος της Κτηνιατρικής υπηρεσίας κ. Αυγέρης.Τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος των Γεωπόνων Πρέβεζας ο οποίος κατέθεσε τις εμπειρίες του απο διάφορα συνέδρια που έλαβε μέρος.Το χειροκρότημα έλαβε ο εντεταλμένος σύμβουλος πολιτισμού του Δήμου κ. Κορωναίος για την τοποθετησή του ο οποίος στάθηκε στα σημεία τα οποία μπορούν να έχουν οφέλος οι νέοι αγρότες.Ο Πρόεδρος της ένωσης ξενοδόχων κ. Χαλκίδης ανέφερε ότι στηρίζουν την προσπάθεια αυτή που γίνεται.Σίφουνας ήταν ο Περιφερειάρχης κ. Καχριμάνης ο οποίος κατέθεσε εμπειριστατωμένες απόψεις για την αγροτιά και πως μπορούν να βρεθούν λύσεις στα προβληματά τους.Χαιρετισμό απηύθυνε ο Αντιπεριφερείαρχης κ. Σ. Ιωάννου  ο οποίος ανέφερε ότι το 20ο συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβρη επιθυμεί και προσωπικά ο ίδιος να γίνει στην Πρέβεζα και θα στηρίξει αυτήν την προσπάθεια με όλες του τις δυνάμεις..Στο τέλος της Ημερίδας απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα απο τον Πρόεδρο της Ε.Ν.Α πρέβεζας κ. Ραβανό στους πρώτους  παραγωγούς που στήριξαν την προσπάθεια της Ε.Ν.Α.








































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου