Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Ιανουαρίου 03, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Λύση στο συνταξιοδοτικό πρόβλημα για τους 20 περίπου πρώην εργαζομένους στα Κλωστήρια



Λύση στο συνταξιοδοτικό πρόβλημα για τους 20 περίπου πρώην εργαζομένους στα Κλωστήρια Πρέβεζας δόθηκε μετά από τροπολογία που κατατέθηκε και ψηφίστηκε στη βουλή παραμονή Χριστουγέννων, ήδη κάποιοι από αυτούς που έχουν συμπληρώσει χρόνια και ένσημα κατέθεσαν τα χαρτιά τους για συνταξιοδότηση, ενώ και οι πιο νέοι αισθάνονται ασφαλείς πλέον ότι θα πάρουν τη σύνταξή τους.
Να υπενθυμίσουμε ότι εγκύκλιος του ΙΚΑ προέβλεπε πλασματικό και όχι κανονικό, το χρόνο της Ειδικής Επιδοματικής Ενίσχυσης που είχαν ενταχθεί οι πρώην εργαζόμενοι των κλωστηρίων με αποτέλεσμα να μην μπορούν να βγουν σε σύνταξη και να χρειάζεται να παραταθεί ο εργάσιμος χρόνος.

Ωστόσο με την σχετική τροπολογία που κατατέθηκε και ψηφίστηκε διορθώθηκε η αδικία και δόθηκε λύση στο σημαντικό αυτό ζήτημα.

Ως Χριστουγεννιάτικο δώρο, χαρακτήρισαν την ρύθμιση οι απολυμένοι των κλωστηρίων τόσο για τους ίδιους όσο και για τις οικογένειες τους, βλέποντας παράλληλα να δικαιώνεται ο αγώνας τους και να μπαίνει ένα τέλος στην ταλαιπωρία που είχαν υποστεί όλο το προηγούμενο διάστημα.

Φώτο Άρης Τσελίκος για Τοπική Φωνή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου