Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Ιανουαρίου 04, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Λοιδορήθηκε, κατηγορήθηκε και στο τέλος η δικαίωση !!!


Ο λόγος ασφαλώς για τον Πρόεδρο της Ένωσης Νέων Αγροτών Πρέβεζας κ. Ραβανό

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή… Η ιδέα των (Farmers Markets) στην Ελλάδα ήταν της Πανελλήνιας ένωσης νέων αγροτών, όπου και συμμετείχε με ενεργό ρόλο ο κ.Ραβανός. 

Έτσι ο ίδιος πήρε την πρωτοβουλία και τον Ιούλιο του 2011 μαζί με δέκα περίπου ακόμα παραγωγούς στήθηκε η πρώτη πιλοτική αγορά αγροτών στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Πρέβεζα.

Όλο αυτόν τον καιρό προσωπικά ο Πρόεδρος της Ε.Ν.Α. Πρέβεζας κ. Ραβανός συκοφαντήθηκε, κατηγορήθηκε κ.α, ενώ όλο αυτό το διάστημα ο προσωπικός του αγώνας ήταν μεγάλος με συνεχείς επαφές και παρουσία τόσο με το δήμο και στα δημοτικά συμβούλια, όσο και με την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας αλλά και με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης . 

Για να φτάσουμε στο σήμερα όπου η αγορά αγροτών της Πρέβεζας η οποία είναι και η πρώτη στην Ελλάδα όπως προείπαμε να βρίσκεται ένα βήμα πριν την νομιμοποίησή της έπειτα και την κατάθεση νομοσχεδίου στη βουλή από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, που συμπεριλαμβάνεται και το σχετικό άρθρο[άρθρο 56], το οποίο αναμένουν οι αγρότες οι οποίοι συμμετέχουν στην Αγροτική Αγορά της Πρέβεζας.

Μπράβο Πρόεδρε !!!

Keep Walking !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου