Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Ιανουαρίου 04, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Του καταλογίζουν πράγματα με απώτερο σκοπό να τον πλήξουν πολιτικά


Έντονη είναι η φημολογία περί εμπλοκής του κ.Γιαννάκη με τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαίου.

Όπως είχε γράψει το PrevezaBest, όπως μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ εδώ, και σύμφωνα με τις πάντα έγκυρες πληροφορίες μας, καμία συμμετοχή δεν πρόκειται να υπάρξει του αρχηγού της μείζονος αντιπολίτευσης με τις εκλογές του Μαίου πλην της στήριξης που θα παρέχει στον υποψήφιο δήμαρχο που θα υποστηρίζεται από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας . 

Έτσι πολιτικοί του αντίπαλοι βλέποντας την αποδοχή του κόσμου στο πρόσωπο του Στέργιου Γιαννάκη που ως γνωστόν θα είναι ακόμα μια φορά υποψήφιος Βουλευτής, διαρρέουν ψευδώς και σκοπίμως ευφάνταστα σενάρια τα οποία απορρέουν από την μεγάλη τους φαντασία την οποία διαθέτουν… σε αντίθεση βεβαίως με τις πολιτικές τους πράξεις που ούτε φαντασία έχουν αλλά ούτε και πολιτική ειλικρίνεια.

2 σχόλια:

  1. Ο πανικός είναι πάντα κακός σύμβουλος! Θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος για τη βρωμιά και τη λάσπη που θα ακολουθήσουν οι αντίπαλοί του (που βρίσκονται σε πανικό) για να τον πλήξουν. Θα χρειαστεί περίσσια ψυχραιμία και γερό στομάχι για να αντέξει! Δυστυχώς είναι γνωστά και εξ οικείων τα βέλη και η λασπολογούσα παρεούλα γνωστή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέτρο αν υποννοείς ως παρεούλα το γνωστό δίδυμο που οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε, θέλω να σου πω ότι είσαι πολύ επιεικής και ευγενής.Το γνωστό δίδυμο, μαζί με άλλους "παράγοντες και παραγοντίσκους" καταδίκασαν την Πρέβεζα σε στασιμότητα. Αδίστακτοι, συμφεροντολόγοι, αλαζονικοί , με πρακτικές καμαρίλας, γνωστοί ιντριγκαδόροι του παρασκηνίου δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του Νομού. Η νέα γενιά του Νομού μας απ' όλα τα κόμματα, τους φορείς, τα επαγγέλματα μπορεί και πρέπει να πάρει στα χέρια της το μέλλον της. Αφετηρία αυτής της ανατροπής θά είναι οι επερχόμενες εκλογές για την Τ.Α. και την Ευρωβουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή