Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Μαρτίου 29, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Νάνος και θάνης κοντά στο λαό !!!


Μετά την Πρέβεζα, το Θεσπρωτικό, το Λούρο, τη Πάργα κλιμάκιο υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ στην ΉΠΕΙΡΟ μαζί με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Νάνο Βαγγέλη περιόδευσαν το Σάββατο 29/3 και στο  Καναλάκι παρουσιάζοντας το πολιτικό πλαίσιο της εκλογικής μας παρέμβασης. Ο πρώτος κύκλος των εξορμήσεων της ΑΡ.Π.Η στην περιφερειακή ενότητα Πρέβεζας  θα ολοκληρωθεί το Σαββάτο 5/4 στη Φιλιππιάδα.


Μετά την αγορά της Πρέβεζας, το Λούρο και τον Ωρωπό, την ίδια ημέρα(Σαββάτο 29/3) κλιμάκιο της δημοτικής κίνησης ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ πολιτών δήμου Πρέβεζας με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Πρέβεζας Θάνη Γιάννη περιόδευσε και συνομίλησε με παραγωγούς στην αγροτική αγορά στο γήπεδο. Ο πρώτος κύκλος εξορμήσεων θα ολοκληρωθεί με εξορμήσεις σε Κανάλι-Σαμψούντα-Σινώπη.

Ομάδες εργασίας της δημοτικής και περιφερειακής κίνησης επεξεργάζονται τα προγράμματα που θα παρουσιαστούν στο λαό των δήμων της περιφερειακής μας ενότητας το επόμενο διάστημα σε εξορμήσεις, συσκέψεις και συγκεντρώσεις.


ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ πολιτών δήμου Πρέβεζας
ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στην ΉΠΕΙΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου