Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Μαρτίου 29, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Σημαντική η συμβολή της UNESCO Ν Πρέβεζας και των Καππαδοκικών σωματείων - Βίντεο


Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο στις 7 το απόγευμα η από κοινού συνέντευξη τύπου του Προέδρου της UNESCO Ν.Πρέβεζας  κ. Κατσίμπρα και του Προέδρου της Ένωσης Καππαδοκικών σωματείων κ. Ισακίδη προς χάριν του διήμερου δωρεάν ιατρικού ελέγχου και εξετάσεων που πραγματοποιείται στην Πρέβεζα από τους εν λόγω φορείς.


Στις δηλώσεις του ο κ.Κατσίμπρας μεταξύ άλλων ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν έτσι ώστε αυτή η πρωτοβουλία – η οποία θα συνεχιστεί και αύριο από το πρωί έως το μεσημέρι στον πρώτο όροφο Λ. Ειρήνης 27 Δωρεάν ιατρικός έλεγχος- να πάρει σάρκα και οστά.

Από την πλευρά του ο κ. Ισακίδης  μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την πόλη της Πρέβεζας και την φιλοξενία των κατοίκων ενώ δήλωσε ότι θα συνεχίσουν να παρέχουν βοήθεια στους αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας. 

Εκ μέρους του Νοσοκομείου  το οποίο συμμετέχει στο διήμερο αυτό του δωρεάν ιατρικού ελέγχου και εξετάσεων, ο Διοικητής κ. Γεωργάκος, ευχαρίστησε τους φορείς που ανέλαβαν αυτή τη πρωτοβουλία ενώ αναφέρθηκε και στις δυσκολίες της πρωτοβάθμιας φροντίδας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου