Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Μαΐου 04, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Βασιλείου "Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει", λέει η λαϊκή παροιμία


Η ‘‘ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ’’ έχει πρώτη επιζητήσει  προγραμματικό διάλογο και προγραμματική αντιπαράθεση μεταξύ των συνδυασμών και των υποψηφίων δημάρχων ενόψει των δημοτικών εκλογών της 18 Μάη 2014 για το Δήμο Πρέβεζας, με στόχο την καλύτερη δυνατή ενημέρωση των συνδημοτών μας.

Ο ενημερωμένος πολίτης - δημότης είναι αυτός που μπορεί να αποφασίσει για τις τύχες του Δήμου και να αναλάβει το μερίδιο των ευθυνών, που αναλογεί στον καθένα μας, για τις επιλογές του.
Έχοντας εδραιωμένη αυτή την άποψη, αξιοποιούμε κάθε δυνατότητα που μας δίνεται για να ενημερώνουμε τους δημότες για τις θέσεις και το πρόγραμμά μας, συμμετέχοντας και σε κοινές συζητήσεις και με άλλους υποψηφίους δημάρχους.
Κάποιοι άλλοι υποψήφιοι, μεταξύ τους  δυστυχώς και ο νυν δήμαρχος, το αποφεύγουν. Όσοι συμπολίτες μας άκουσαν την πρώτη χθεσινή ραδιοφωνική προγραμματική αντιπαράθεση το γνωρίζουν και έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους.
Έτσι η πρόταση ενός εκ των απόντων υποψηφίων για “ανοικτό debate” φοβόμαστε ότι δεν είναι ειλικρινής αλλά ένα ακόμα επικοινωνιακό τρυκ υπεκφυγής.
Παρόλα αυτά εμείς, η ‘‘ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ’’ είμαστε ανοικτοί σε προγραμματικό διάλογο και αντιπαράθεση όπου και  όποτε συμφωνηθεί με την συμμετοχήόλων των υποψηφίων δημάρχων που συμμετέχουν στις δημοτικές εκλογές της 18 Μάη 2014.
Το πλαίσιο, οι όροι, οι συνθήκες και οι προϋποθέσεις ενός τέτοιου διαλόγου, μιας τέτοιας συζήτησης πρέπει να είναι συγκεκριμένοι και συμφωνημένοι  από όλες τις παρατάξεις.
Πρέβεζα, 04.05.2014
Δημήτρης Βασιλείου

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου