Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Μαΐου 04, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Π.Τ.Σ.Σ."Φτάνει πια ο εμπαιγμός και η ανακολουθία των δηλώσεών μας"



Σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε ο κ. Χρ. Μπαΐλης κατά την επίσκεψή του στην Ν. Σαμψούντα στις 28-4-2014 ημέρα Δευτέρα, όσον αφορά την υδροδότηση της Ν. Σαμψούντας εχω να αναφέρω προς ενημέρωση των συγχωριανών μου τα εξής: 
  • 26-01-2012: Ήταν η πρώτη φορά που ζήτησα την κατασκευή αντλιοστασίου ύδρευσης προκειμένου να επιλυθεί το πρόβλημα υδροδότησης που αντιμετωπίζει το χωριό μας κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Έκτοτε έχω προβεί σε διάφορες σε διάφορες ενέργειες όπως:
  •   23-09-2012: Με γνωμοδότηση του Τοπικού Συμβουλίου επισημάνθηκε η ανάγκη ίδρυσης αντλιοστασίου. Αριθμός απόφασης 11/2012
  • 04-02-2013: Αίτηση έγκρισης κατασκευής από Δ.Ε.Σ.Ε. Ιωαννίνων
  • 25-02-2013:Απάντηση της Δ.Ε.Σ.Ε. με αριθμό πρωτοκόλλου 12602/1214 για χορήγηση άδειας για το κτίσμα επί της Εθνικής Οδού.
  • 05-04-2013: Απόφαση από Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών & Περιβάλλοντος με αριθμό πρωτοκόλλου 482 ότι δεν απαιτείται η έκδοση οικοδομικής άδειας για την κατασκευή του αντλιοστασίου.
Ενώ μέχρι σήμερα έχουν γίνει από μέρους μου όλες οι απαραίτητες ενέργειες, ο Δήμαρχος μας δεν έχει προβεί στην πιο σημαντική ενέργεια που είναι η χρηματοδότηση του έργου.

Καταλαβαίνουνε λοιπόν όλοι, ότι το τάξιμο και οι εξαγγελίες είναι καλές αλλά μέχρι ενός ορίου. Όμως το καλοκαίρι έφτασε...

Φτάνει πια ο εμπαιγμός και η ανακολουθία των δηλώσεών μας.

'Οσον αφορά το βιολογικό, επί κ.Φάνη Μικρούλη είχαν ξεκινήσει οι μελέτες, αλλά επί κ. Μπαΐλη ακόμα οι μελέτες συνεχίζονται ...

Πρόεδρος τοπικού συμβουλίου Σαμψούντας 
Βασίλειος Φουντούκογλου 

Σημείωση: Αλλάξαμε τον τίτλο και την φωτογραφία της ανάρτησης, διότι το κείμενο υπογράφει ο κ.Φουντούκογλου[πρόεδρος τοπικού συμβουλίου Σαμψούντας] και όχι ο επικεφαλής του συνδυασμού κ.Κλάπας, όπως αρχικά είχε γραφτεί. Η ευθύνη βαραίνει το γραφείο τύπου του κ.Κλάπα και όχι των συντακτών του PrevezaBest.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου